Ga naar inhoud Ga naar navigatie

 

Telefoonlijnen

Activyl voor katten

Activyl voor katten

€23,50

Gratis Thuisbezorgd

Activyl voor katten is een spot-on oplossing dat werkt tegen vlooienbesmettingen van kattenvlooien en ter behandeling van vlooien allergie dermatitis (allergische reactie op vlooienbeten).... Lees meer

Voor dit product is een recept vereist

Beschrijving

Activyl voor katten is een spot-on oplossing dat werkt tegen vlooienbesmettingen van kattenvlooien en ter behandeling van vlooien allergie dermatitis (allergische reactie op vlooienbeten).

Voor dit product heeft u een recept van uw dierenarts nodig. Deze vlooiendruppels bestrijden en beschermen uw kat tegen infestaties van kattenvlooien en onvolwassen stadia van vlooien in de directe omgeving van uw kat worden gedood na contact met uw kat wanneer u Activyl gebruikt heeft. Bekijk ook Activyl voor honden.

Werkzaam bestanddeel: Indoxacarb

Productvorm
Activyl is een heldere, kleurloze tot gele oplossing in spot-on pipetten die al gevuld zijn met de juiste hoeveelheid Activyl nodig voor de behandeling van één kat afhangend van het gewicht.

Wanneer te gebruiken
Dit product kan worden voorgeschreven bij de behandeling van vlooien allergie dermatitis en bij infestaties van kattenvlooien.

Gebruiksaanwijzing
Laat uw kat rechtop zitten wanneer u Activyl gaat toedienen. U dient dit product toe op de schedelbasis (boven de nek) van uw kat en druppelt het direct op de huid.

Dosering
De dosering wordt bepaald door het gewicht van uw kat. Het is aanbeloven om 25mg indoxacarb per kg lichaamsgewicht te geven. Dit is gelijk aan 0,077ml per kg.

Gewicht van uw kat Te gebruiken grootte van de pipet Volume (ml) Indoxacarb (mg/kg)
Tot 4kg Activyl spot-on voor kleine katten 0,51 Minimum van 25
Boven 4kg Activyl spot-on voor grote katten 1,03 Maximum van 50

Waarschuwing
De veiligheid van Activyl is niet veilig aangetoond bij katten jonger dan 8 weken of lichter dan 0,6kg
Niet gebruiken bij drachtige of lacterende katten of bij fokkatten

Uitsluitend op recept verkrijgbaar

Registratiehouder
Intervet

Waarschuwingen

Lees vóór gebruik de bijsluiter

Beoordelingen

Vraag & Antwoord

Wij accepteren:

Onze systemen zijn beveiligd met de Advanced Encryption Standard (AES) 265 bit technologie voor een veilige overdracht van vertrouwelijke informatie.

Onze bedrijfsinformatie en encryptieprocedures worden dagelijks geverifieerd en gescand op malware om u extra te beschermen.