Your browser does not support JavaScript! ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
Voorgestelde producten
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive
ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive
ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive
Subtotaal
Advance Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive is een complete, zeer goed verteerbare dieetvoeding voor volwassen katten bij ondersteuning van de spijsvertering. Gastroenteric Sensitive...  Lees meer

ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive

1.5kg
€14,28
€9,52 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€14,28
€14,28
€9,52 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive
ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive
ADVANCE Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Advance Veterinary Diets Gastroenteric Sensitive is een complete, zeer goed verteerbare dieetvoeding voor volwassen katten bij ondersteuning van de spijsvertering.

Gastroenteric Sensitive kan worden gebruikt bij intoleranties voor ingrediënten of voedingsstoffen. Het is ideaal voor gastro-intestinale stoornissen en exocriene insufficiëntie van de pancreas.

Belangrijkste voordelen: 

  • Hoge verteerbaarheid met rijst, gehydrolyseerde eiwitten en middellange keten triglyceriden om een slechte spijsvertering te compenseren en de opname van voedingsstoffen te vergemakkelijken
  • Beheersing van fecaliën met rijst en goed verteerbare gehydrolyseerde ingrediënten en sepioliet met absorberende effecten die helpen de hoeveelheid ontlasting te verminderen.
  • Intestinale bescherming met prebiotica (FOS [fructo-oligosacchariden]) en omega-3 vetzuren ter bevordering van de ontwikkeling van gezonde darmflora en vermindering van ontstekingen.
  • Beperkt vetgehalte van 14%, de vereiste en geschikte hoeveelheid voor verminderde voedselinname bij katten met pancreatitis.
  • Aangevuld met vitamine B12 met cobalamine om te compenseren voor de lage concentratie van serum cobalamine bij katten met gastro-intestinale problemen en/of pancreatitis.
  • Beperkte mate van antigen – hypoallergeen dat helpt het risico van allergische reacties op voer te verminderen: een bron van geselecteerde eiwitten: met kalkoen en erwten-eiwitten om het risico op allergische reacties op voer te minimaliseren. / Een bron van geselecteerde koolhydraten: bevat glutenvrije ingrediënten (zonder maïs of tarwe) om het risico op allergische reacties op gemeenschappelijke eiwitten in granen te minimaliseren.

Contra-indicaties

Hepatische encefalopathie, nierfalen, katten jonger dan 6 maanden

Recensies van klanten

4,5 op 5 8  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.