Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Adaptil Express Tabletten
Adaptil Express Tabletten

Subtotaal
Subtotaal
of
Adaptil Express Tabletten

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Adaptil Express Stress Verlichtende tabletten bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten, die snel helpen om uw hond rustig, ontspannen en tevreden te maken.   Ingredienten...  Lees meer

Adaptil Express Tabletten

10 Tabletten
€10,43
Niet beschikbaar voor dit product
€10,43
€10,43
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Adaptil Express Stress Verlichtende tabletten bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten, die snel helpen om uw hond rustig, ontspannen en tevreden te maken.
 
Ingredienten waaronder GABA, L-theanine, L-tryptofaan en B-vitaminen zorgen voor een snelle opluchting tijdens stressvolle gebeurtenissen.
 
Wat dien ik te doen wanneer mijn hond gespannen is? 
Veel dieren leren omgaan met onze drukke en hectische leefstijl, maar sommigen zullen worstelen met de geringste veranderingen. Wanneer honden moeite hebben om zich aan te passen zullen ze veranderingen in hun normale gedrag gaan vertonen. De tabletten van Adaptil ondersteunen uw hond om zich sneller op zijn gemak te voelen bij veranderingen en/of stressvolle situaties. 
 
Toediening
De Adaptil ontspannende tabletten dienen  2 uur vóór de verwachte stressvolle ervaring te worden gegeven om zo uw hond rustig en stress-vrij te houden voor een periode van maximaal 4 uur. 6 Uur na het toedienen kunt nieuwe tabletten geven indien nodig.
 
Lichaamsgewicht Dosis
< 10kg 0.5 tablet
10 - 20kg 1 tablet
20 - 30kg 2 tabletten
> 30kg 3 tabletten
 
De tabletten kunnen zonder problemen worden gebruikt in combinatie met Adaptil diffusor en spray, deze producten zijn complementair aan elkaar. 
 
(Let op: de tabletten zijn niet gebaseerd op feromonen)

Recensies van klanten

3,2 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.