Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Adaptil Spray

Adaptil Spray
  • Prijs: €13,99 Niet op voorraad
Lenteverkoop. 50% korting!

Item:

Op vakantie is voor uw hond vaak geen pretje en kan gepaard gaan met gevoelens als reisangst, verlatingsangst of stress. Adaptil Spray is ontwikkeld om uitkomst te bieden in dit soort... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Op vakantie is voor uw hond vaak geen pretje en kan gepaard gaan met gevoelens als reisangst, verlatingsangst of stress. Adaptil Spray is ontwikkeld om uitkomst te bieden in dit soort situaties door middel van het geruststellende effect die het op uw hond heeft.

Indicaties

  • Reisangst (overmatig piepen, blaffen of beven)
  • Verlatingsangst
  • Stress

Productvoordelen

  • Vermindert stress en angst gerelateerd gedrag
  • Stelt uw hond op zijn/haar gemak
  • Geeft uw hond een veilig gevoel

Gebruik
Spray 15 minuten voor vertrek de plaats in de auto waar uw hond gaat liggen (bench, kleedje) in met Adaptil Spray (voormalig bekend als DAP Spray of DAP verstuiver). U herhaalt dit na 2 uur of wanneer de werking lijkt af te nemen. Het geruststellende effect van deze spray werkt ongeveer 1 tot 2 uur.

Het is verder aan te raden om uw hond te laten wennen aan autoritten door een aantal maal korte, steeds langer wordende ritten te maken. Tijdens dit proces maakt u gebruik van Adaptil Spray.

U kunt ook gebruik maken van de Adaptil halsband tijdens vakantie indien niet alleen de reis, maar ook het op vakantie zijn stressvol is voor uw hond.

Feromoon
Het geruststellende effect van Adaptil komt door een kopie van een geruststellend feromoon dat een zogende teef produceert om puppy's een vertrouwd en veilig gevoel te geven. Dit feromoon werkt voor zowel puppy's als volwassen hond.

Dit feromoon is diersoort specifiek en heeft geen effect op andere dieren, ook niet op katten. Ook is het reukloos voor mensen.

Maak ook gebruik van Adaptil Verdamper voor gebruik in huis.

Waarschuwing
U dient dit product niet op uw hond zelf toe te passen.

Recensies van klanten

5 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.