Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Adaptil Verdamper

Adaptil Verdamper
  • Prijs: €27,99 Op voorraad

Item:

Adaptil helpt uw hond gerust te stellen in stressvolle en angstige situaties zoals vuurwerk, visite, feestjes, bezoek aan de kennel, reizen, dierenartsbezoek en andere onrustige situaties.... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Adaptil helpt uw hond gerust te stellen in stressvolle en angstige situaties zoals vuurwerk, visite, feestjes, bezoek aan de kennel, reizen, dierenartsbezoek en andere onrustige situaties.

! Let op: Navullingen zijn alleen compatibel met de verdamper met de ronde vorm, ongeacht de kleur.

Indicaties

  • Vuurwerkangst
  • Verlatingsangst
  • Stress bij honden

De Adaptil Verdamper is geschikt voor puppy's en volwassen honden en is in te zetten in vele situaties. Niet alleen angst bij honden zoals vuurwerkangst en verlatingsangst maar ook stress bij honden worden hiermee aangepakt. Uw hond voelt zich meer op zijn/haar gemak bij verandering van omgeving of situatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan adoptie, verhuizing of omgaan met nieuwe dieren of mensen. Adaptil is veilig en eenvoudig in gebruik en de effectiviteit is klinisch bewezen.

Gebruik

De Adaptil Verdamper is hét middel om angst en stress in huis te behandelen. U plaatst de Adaptil Verdamper in het stopcontact en daarna wordt het feromoon verspreid. Dit feromoon is een kopie van een natuurlijk feromoon dat een zogende teef aanmaakt om puppy's een veilig en gerust gevoel te geven. Het is klinisch bewezen dat het zowel pups als volwassen honden op hun gemakt stelt.

U dient de verdamper 24 uur per dag in het stopcontact ingeplugd te laten. Voor een optimaal resultaat plaatst u de verdamper in de kamer waar de hond het meest verblijft of waar het meest ongewenste gedrag plaats vindt en zo dichtbij mogelijk. Eén navulling werkt ongeveer gedurende 1 maand en de verdampder heeft een bereik van 50-70M².

De feromonen die gebruikt zijn, zijn diersoort specifiek en hebben geen effect op andere dieren, ook niet op katten. Dit product is reukloos voor mensen.

Bij klinische studies werd ongewenst gedrag zoals vernielend bijtgedrag of overmatig blaffen en janken verminderd of geheel gestopt met respectievelijk 72% en 85%.

Recensies van klanten

5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.