Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Adaptil Verdamper
Adaptil Verdamper

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Adaptil Verdamper
Adaptil Verdamper

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
U voegt toe:
Adaptil Verdamper
Adaptil Verdamper

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
text.account.new.upcoming.orders.payment.brand. 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
Adaptil Verdamper
Adaptil Verdamper

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
Adaptil Verdamper

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Adaptil helpt uw hond gerust te stellen in stressvolle en angstige situaties zoals vuurwerk, visite, feestjes, bezoek aan de kennel, reizen, dierenartsbezoek en andere onrustige situaties....  Lees meer

Adaptil Verdamper

1 Pack
€27,99
Niet beschikbaar voor dit product
€27,99
€27,99
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Adaptil helpt uw hond gerust te stellen in stressvolle en angstige situaties zoals vuurwerk, visite, feestjes, bezoek aan de kennel, reizen, dierenartsbezoek en andere onrustige situaties.

! Let op: Navullingen zijn alleen compatibel met de verdamper met de ronde vorm, ongeacht de kleur.

Indicaties

  • Vuurwerkangst
  • Verlatingsangst
  • Stress bij honden

De Adaptil Verdamper is geschikt voor puppy's en volwassen honden en is in te zetten in vele situaties. Niet alleen angst bij honden zoals vuurwerkangst en verlatingsangst maar ook stress bij honden worden hiermee aangepakt. Uw hond voelt zich meer op zijn/haar gemak bij verandering van omgeving of situatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan adoptie, verhuizing of omgaan met nieuwe dieren of mensen. Adaptil is veilig en eenvoudig in gebruik en de effectiviteit is klinisch bewezen.

Gebruik

De Adaptil Verdamper is hét middel om angst en stress in huis te behandelen. U plaatst de Adaptil Verdamper in het stopcontact en daarna wordt het feromoon verspreid. Dit feromoon is een kopie van een natuurlijk feromoon dat een zogende teef aanmaakt om puppy's een veilig en gerust gevoel te geven. Het is klinisch bewezen dat het zowel pups als volwassen honden op hun gemakt stelt.

U dient de verdamper 24 uur per dag in het stopcontact ingeplugd te laten. Voor een optimaal resultaat plaatst u de verdamper in de kamer waar de hond het meest verblijft of waar het meest ongewenste gedrag plaats vindt en zo dichtbij mogelijk. Eén navulling werkt ongeveer gedurende 1 maand en de verdampder heeft een bereik van 50-70M².

De feromonen die gebruikt zijn, zijn diersoort specifiek en hebben geen effect op andere dieren, ook niet op katten. Dit product is reukloos voor mensen.

Bij klinische studies werd ongewenst gedrag zoals vernielend bijtgedrag of overmatig blaffen en janken verminderd of geheel gestopt met respectievelijk 72% en 85%.

Recensies van klanten

5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.