Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Aerokat Feline Inhalator

Aerokat Feline Inhalator
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €117,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

De Aerokar Feline Inhalator is speciaal ontwikkeld voor katten die lijden aan astma. Het zorgvuldige ontwerp sluit comfortabel om de neus en mond van uw kat zodat medicijnen beter worden... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De Aerokar Feline Inhalator is speciaal ontwikkeld voor katten die lijden aan astma. Het zorgvuldige ontwerp sluit comfortabel om de neus en mond van uw kat zodat medicijnen beter worden opgenomen. Verder reduceert het de kans op bijwerkingen die ontstaan door het voor langere tijd toedienen van medicijnen (pillen en drankjes). Het kan leiden tot een reductie in medicatie, daardoor een kostenefficiënte therapie. Astma bij katten is vergelijkbaar met astma bij mensen. Katten reageren goed op farmacologische stoffen die gebruikt worden voor mensen.De kleine omvang van de kamer en het lage weerstand ventiel van de AeroKat garandeert optimale opname van de spray in de kleine luchtwegen van uw kat. De kleine omvang zorgt voor een gemakkelijke bediening en het apparaat kan gemakkelijk ontmanteld en schoongemaakt worden.De kit omvat een kamer en twee gezichtsmaskers, een kleine en een medium formaat.

Recensies van klanten

4,5 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Heel fijn dat ze online te koop zijn
    Onze kat had deze dringend nodig, nu puffen wij 2 keer per dag en zijn hoesten is echt bijna gestopt, dus wij zijn enorm blij met deze inhalator, alleen vind ik de prijs niet normaal, die zou echt lager moeten kunnen.
    José - 29 oktober 2017