Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Aktivait Capsules for Kleine Honden

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Een voedingssupplement dat helpt tegen het slechter worden van de hersenen bij honden, voor kleine honden (60 tabletten)  Lees meer

Aktivait Capsules for Kleine Honden

60 Tablets
Hoeveelheid
chevron
€37,99
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€37,99

Product details

Een voedingssupplement dat helpt tegen het slechter worden van de hersenen bij honden, voor kleine honden

(60 tabletten)

Recensies van klanten

4,8 op 5 13  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Meer dan tevreden
  Heel tevreden met de Aktivait. Ben nu ruim een jaar bezig met deze pillen. Zag vrij snel verbetering, maar zoals ie nu is. Jeetje wat een verschil met een jaar terug. Hij is er weer helemaal. Hij is nu 14,5 jaar maar doet helemaal mee met zijn "broertjes van beide 2 jaar. Voorheen was ie teruggetrokken, in zichzelf gekeerd met een hele vage, wezenloze blik in zijn oogjes. Nu pikt ie de speeltjes en kauwbotjes af van de jonkies. Ik blijf het gebruiken voor hem.
  Yvonne - 7 oktober 2019
 • Positief, alleen duurt bezorging wel lang
  Ik ben zeer tevreden over t supplement voor de dementie klachten voor mijn hondje, al ist wel belangrijk dat ze het stelselmatig krijgt, want ik zag gelijk een teruggang nadat ze het een paar dagen niet had gekregen, doordat de bezorging zo lang duurde. Ik heb de bestelling binnen de termijn ontvangen, maar ik weet nu dat dit iedere keer wel 2 weken duurde, dus daar hou ik nu rekening mee bij t bestellen.
  I. Juffermans - 23 januari 2018
 • Goed voedingssupplement!
  Mijn 16 jarig hondje heeft last van dementie. Hij krijgt hiervoor al medicatie, maar ik merk toch een achteruitgang. Ben anderhalve week geleden gestart met dit supplement en ben tot nu toe tevreden over het resultaat. Het is misschien te vroeg om al een conclusie te trekken, omdat ik overal lees dat het effect pas goed merkbaar is na ongeveer 2 weken. Maar tot nu toe ben ik al heel tevreden.
  Marlies - 9 augustus 2017
 • Super!
  Fijn product voor hondjes met beginnende dementie. Mijn ouder hond was 's nachts vaak wakker en kreeg last van verlatingsangst. Ook was enigszins gedesoriënteerd. Dit was na een paar weken over. En wat ook belangrijk is zonder enige bijwerking van het product, het middel dat Hij daarvoor op recept van de dierenarts kreeg had behoorlijke bijwerkingen en zodoende ben ik iets anders gaan proberen. Met succes dus!
  Franka - 12 maart 2016
 • Super product
  Ik geef Activait nu vier maanden aan mijn vijftienjarige Jack Russell hij zwalkte voorheen 's nachts door het huis en was gedesoriënteerd en jengelde veel overdag als hij alleen thuis was. Dit was reeds na drie weken gebruik helemaal weg. Ik zal dit product dan ook blijven gebruiken zolang hij nog leeft.
  Dolfijntje - 15 september 2015