Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Aktivait voor katten

Aktivait voor katten
 • Prijs: €31,49 Op voorraad

Item:

Wanneer katten ouder worden kunnen de hersenen worden beschadigd door vrije radicalen. Deze vrije radicalen kunnen op hun beurt schade toebrengen aan het hersenweefsel. Dit kan leiden tot... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Wanneer katten ouder worden kunnen de hersenen worden beschadigd door vrije radicalen. Deze vrije radicalen kunnen op hun beurt schade toebrengen aan het hersenweefsel. Dit kan leiden tot biologische en psychische schade zoals desoriëntatie, verstoord slaap ritme en een verminderde interactie met groepsgenoten. Gebaseerd op onderzoek dat gedaan is wereldwijd, geeft Aktivait een combinatie van EFA’s, antioxidanten en geselecteerde building blocks voor het zenuwstelsel. Uit een onderzoek is gebleken dat bij 9 van de 10 katten een significante verbetering optreed waarbij de ouderdomsverschijnselen afnemen. De resultaten van dit onderzoek worden in het dossier van Vetplus bewaard. Dosis: dagelijks een capsule. Samenstelling: Elke capsule bevat DHP/EPA 35mg, N-acetyl cysteine 30mg, L-Ascorbisch zuur (Vitamine C 20mg), L-carnitine L-tartraat 13.5mg, Vitamine E (as di-a-tocopherol acetaat) 10mg, Acetyl l-carnitine 5mg, Co Enzym Q10 1.5mg,Phosphotidylserine (als Lecithine) 1.5mg.Selenium (als L-selenomethionine) 25 mcg. Dit medicijn mag allen worden toegepast bij katten onder begeleiding van een dierenarts.

Recensies van klanten

4,9 op 5 12  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Geweldige verandering
  Enige maanden geleden gekocht en ben daar erg blij mee. Mijn 16 jaar oude kater miauwde ‘s nachts het hele huis door en plaste en poepte regelmatig buiten de bak. Kostte echt onze nachtrust. Aktivait hielp al redelijk snel, al na een dikke week merkten we verschil. Nu gebruikt hij de kattenbak weer gewoon, miauwt ‘s nachts niet meer en hij beweegt zich veel beter. Eerst liep hij stram en we hadden een opstapje voor de bank gemaakt omdat hij daar niet meer op kon springen, idem bij het bed. Nu springt hij daar zelf weer op en loopt goed de trap op en af.
  B. Jansen - 17 mei 2020
 • N
  Nol schreeuwde snacht en je zag dat hij zich niet prettig voelde. Samen met de dierenarts verschillende middelen geprobeerd maar het gaf geen goed gevoel om medicijnen te gebruiken. Ik ben toen gaan Google-en en kwam bij Aktivait uit. Een beetje skeptisch maar las goede recente dus toch maar een echte verpakking besteld. Na goed een maand zagen wel Nol veranderen in een nijdige jankende kater die heel dof uit zijn ogen zag en slecht in zijn vacht, in een steeds aanhankelijkere wordende kat waar je mee kon knuffelen. Zijn vacht begon weer te glanzen en het meest opmerkelijke was dat hij met zijn staart begon te wuiven tijdens het lopen. Ook zijn ogen werden helderder ondanks de staar die hij had. Nol hebben we nog een goed bonusjaar bij ons kunnen geven en we hebben warme herinneringen aan hem.
  Carl en Christi - 12 juli 2019