Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Animate Reflective Belly Cover Hondenjas

Animate Reflective Belly Cover Hondenjas
  • Prijs: €29,50 Op voorraad

De Animate Reflective Belly Cover Hondenjas is een water- en winddichte jas dat ook de buik van uw hond goed beschermt. De jas heeft reflecterende stiksels voor veilige avondwandelingen.  ... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De Animate Reflective Belly Cover Hondenjas is een water- en winddichte jas dat ook de buik van uw hond goed beschermt. De jas heeft reflecterende stiksels voor veilige avondwandelingen.
 
Deze winterjas heeft een grote klittenband die rond de buik van de hond gaat en vastgemaakt wordt op de rug. De jas is machinewasbaar en wordt geleverd met een PVC tas met ritssluiting.
 
Productvoordelen:
  • Water- en winddicht en biedt hoge bescherming tegen kou
  • Eenvoudig aan en uit te trekken
  • Reflecterende stiksels voor extra zichtbaarheid
  • Machinewasbaar
Vanwege de grote verscheidenheid in hondenmaten is het belangrijk dat u uw hond nauwkeurig meet vóór de aankoop van een jas, zodat u de juiste maat kan bestellen.
 
Het meten van uw hond gebeurt van de schoft (achterste van de nek waar deze samenkomt met de rug) langs de rug tot het begin van de staart. De hierboven weergegeven productlengtes komen overeen met de lenge van schoft tot staart.
 
Let op: Mocht het noodzakelijk zijn om het product te retourneren, verzoeken wij u vriendelijk om het artikel in de originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking terug te sturen.

Recensies van klanten

5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.