Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Applaws Complete Droogvoer Kip voor Katten

Applaws Complete Droogvoer Kip voor Katten
  • Prijs: €18,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Applaws Complete Adult is een uniek en hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten. Applaws Droogvoer bevat geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Het product is rijk aan... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Applaws Complete Adult is een uniek en hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten.

Applaws Droogvoer bevat geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Het product is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren die zorgen voor een gezonde en glanzende vacht. 

Productvoordelen:

  • 80% vlees
  • Hypo-allergeen
  • Hoog gehalt dierlijke eiwitten
  • Minder dan 15% koolhydraten
  • Vrij van granen

Het voer is vrij van granen omdat deze vaak moeilijk te verteren zijn voor katten. Het hoge vleesgehalte in het voer helpt katten aan de benodigde energie. Het spijsverteringsstelsel van katten is ook afgesteld op een dieet met een hoog gehalte aan natuurlijke dierlijke eiwitten.  

Gebruiksaanwijzing
De benodigde hoeveel is afhankelijk van verschillende factoren zoals, de leeftijd en het energieverbruik van uw kat. Verder speelt de algehele gezondheid van uw kat ook een rol. Over het algemeen kunt u uitgaan van de volgende dagelijkse hoeveelheid:

1,25-3 kg: 

20-40g per dag

3-5kg: 
40-60g per dag

5-8kg: 
60-100g per dag

Ingrediënten
Gedroogde kip (min. 59%), gedroogde aardappel (min. 4%), kipgehakt (min. 9%), gevogelteolie (min. 9%; bron voor Omega-6), gevogeltesaus (min. 3%), bietensnijdsel (min. 3%), gedroogde hele eieren (min. 3%), gedroogde biergist, zalmolie (bron voor Omega-3), mineraalstoffen, cellulose uit plantenvezels (min. 0,4%), kookzout, calciumcarbonaat, zeewier, cranberries, DL-methionine, kaliumchloride, Yucca-extract, citrus-extract, rozemarijn-extract.

Recensies van klanten

4,8 op 5 32  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.