Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Arden Grange Adult kat kip & aardappel

Arden Grange Adult kat kip & aardappel
 • Prijs: €25,99 Op voorraad

Item:

Arden Grange Adult Cat kip & aardappel is speciaal voor volwassen, normaal actieve katten. De voeding bevat grote hoeveelheden verse kip. Kip is een bron van licht verteerbaar eiwit en... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Arden Grange Adult Cat kip & aardappel is speciaal voor volwassen, normaal actieve katten.

De voeding bevat grote hoeveelheden verse kip. Kip is een bron van licht verteerbaar eiwit en biedt een goede maaltijd voor uw kat.

Productvoordelen:

 • Vrij van granen en graanproducten
 • Unieke mix van voedingsstoffen en natuurlijke supplementen
 • Hypoallergeen

Vrij van granen en graanproducten

Het voer is vrij van granen en graanproducten om het natuurlijke voedingspatroon van uw kat zo goed mogelijk te benaderen.

Unieke mix van voedingsstoffen en natuurlijke supplementen

Door de toevoeging van goede voedingsstoffen en natuurlijke supplementen blijft uw kat gezond en fit. De prebiotica zorgt voor een goede spijsvertering, de toegevoegde taurine zorgt voor een gezond hart en verbetert het gezichtsvermogen. Ook krijgt uw kat een gezonde en glanzende vacht door de toevoeging van essentiële vetzuren.

Hypoallergeen

Arden Grange Adult Cat kip & aardappel is hypoallergeen en vermindert de kans op allergieën en intolerantie. De allergieën kunnen weer zorgen voor huidklachten of problemen met de spijsvertering.

Ingrediënten:

Ruw eiwit 31%, vetgehalte 19% , ruwe as 7%, ruwe celstof 2,2%, calcium 1,3%, fosfor 0,8%, taurine 1000mg/kg, omega-3-vetzuur 0,4 %, omega-6- vetzuur 2,9%. Verse kip 26%, aardappelen 26%, kippenvleesmeel 25%, erwtenzetmeel, kippenolie, gedroogd heel ei, kiphydrolysaat, zalmolie ,gist, mout, erwtenvezel, mineralen, prebiotische fos, prebiotische mos, cranberryextract, glucosamine, methylsulfonylmethaan, chondroïtine, nucleotiden.

Het voer is vrij van toegevoegde geur-  kleur- en smaakstoffen.

Is dit niet het juiste voer? Bekijk hier het ander Arden Grange Kattenvoer.

Recensies van klanten

4,7 op 5 19  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Fantastisch product
  Ik heb een 13 jarige kat met een te hoog aldosterongehalte. Door vlees met aardappel te combineren heeft dit voer een hoog kaliumgehalte, wat Ringo anders nodig heeft in tabletvorm. Bovendien vormt hij hierdoor calciumoxalaatstenen. Door de cranberry in dit product heeft hij veel minder last bij plassen. Het is daardoor de beste brok, die ik voor Ringo heb kunnen vinden - beter dan dieetvoer!!!
  Geeske Gentil - 21 november 2017
 • Zo lekker dat mijn kat de zak open scheurt!
  Ik hoefde me niet af te vragen of mijn kat dit voer wel lekker zou vinden: ze trok een proefzakje wat ik kreeg zelf open om bij de brokjes te komen! Nu is mijn kat helemaal geen slokop maar van deze brokjes wordt ze gewoon wild. Ook andere "kieskeurige" katten eten het voer direct zonder problemen, dus het is duidelijk erg smakelijk.
  Nathalie - 15 augustus 2017
 • Arden grange voer
  Prima voer, de katten eten het graag.
  Cristina - 19 mei 2017
 • Ze vinden het lekker!
  Voor het eerst overgestapt op deze brok en ze lusten het allemaal! Smakelijke grote brok om op te kauwen.
  Saida Bollenberg - 3 maart 2017
 • Arden grange voer
  Prima kattenvoer, graanvrij, de katten eten het graag.
  Cristina - 22 februari 2017