Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Arden Grange Partners hondenvoer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Arden Grange Partners hondenvoer is een complete natvoermix ontwikkeld door voedingsdeskundigen om uw hond het beste te geven bij elke maaltijd. Hoe werkt het Arden Grange Partners...  Lees meer

Arden Grange Partners hondenvoer

Hoeveelheid
chevron
€35,00
€3,69 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€35,00
€3,69 / kg

Product details

Arden Grange Partners hondenvoer is een complete natvoermix ontwikkeld door voedingsdeskundigen om uw hond het beste te geven bij elke maaltijd.

Hoe werkt het

Arden Grange Partners hondenvoer is een mix van hoge kwaliteit, perfect als uw hond gevoelig is voor veelvoorkomende ingrediënten. Het bevat geen tarwe, rundvlees, soja of zuivelproducten, die allemaal allergische reacties teweeg kunnen brengen bij sommige huisdieren. Het is rijk aan eiwitten, met een lager watergehalte dan standaard voer. Het recept bevat kwaliteitsvlees, waaronder zalm en kip, en topkwaliteit lamsgehakt. Het zit ook vol verse groente, met rozemarijn als natuurlijk conserveringsmiddel in plaats van kunstmatige ingrediënten.

Dit recept is zacht voor de maag en gemakkelijk te verteren, waardoor uw hond minder snel last zal hebben van buikpijn, en de meeste voedingstoffen binnenkrijgt met iedere hap.

Belangrijkste voordelen

  • Ontwikkeld voor honden vanaf negen maanden
  • Lager watergehalte dan de meeste andere natvoeren
  • Vrij van tarwe, rundvlees, soja en zuivel
  • Bevat verse groente en vlees
  • Geschikt voor huisdieren die herstellen na ziekte of operatie
  • Heerlijk van smaak
  • Gemakkelijke te verteren

Wanneer gebruikt u het

Wij raden u aan uw hond deze complete voermix tweemaal daags voor te schotelen, zoals aangegeven op de voedingsrichtlijnen op de verpakking. Denk eraan, een klein ras als een chihuahua heeft minder voer nodig dan een flinke bullmastiff.

Dit voer kan gegeven worden aan elke hond die negen maanden of ouder is, maar is ideaal voor honden met symptomen van voedselintoleranties. Dit kan zich uiten in jeukerige en geïrriteerde huid, maar ook als dunne ontlasting en overmatige winderigheid. Als uw hond niet helemaal lekker is geweest, kunt u het beste met hem naar de dierenarts voor controle. Daar krijgt u waarschijnlijk een zacht voer als deze aanbevolen, en kunt u erachter komen of uw viervoeter last heeft van onderliggende gezondheidsproblemen. 

Recensies van klanten

4,8 op 5 23  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.