Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Arden Grange hond senior kip & rijst

Arden Grange hond senior kip & rijst
  • Prijs: €47,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Arden Grange Dog Senior met kip en rijst bevat alles wat de meeste ouder wordende honden nodig hebben om sterk en gezond te blijven tot op hun oude dag. Hoe werkt het Dit voer bevat een... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Arden Grange Dog Senior met kip en rijst bevat alles wat de meeste ouder wordende honden nodig hebben om sterk en gezond te blijven tot op hun oude dag.

Hoe werkt het

Dit voer bevat een speciale mix van ingrediënten die ontwikkeld zijn voor oudere honden. Een combinatie van verse kip en rijst in de maaltijd geeft ze een energierijke eiwitbron die ook nog eens goed smaakt. Visolie en glucosamine kunnen bijdragen aan een goede gezondheid van de gewrichten, zodat uw hond actief kan blijven.

Prebiotica dragen bij aan het in balans houden van de goede bacteriën in de maag, zodat uw hond minder kans heeft op darm- of spijsverteringsproblemen. Het vetgehalte is laag, zodat uw hond in vorm blijft, ook als hij niet heel actief is.

Belangrijkste voordelen

  • laag vetgehalte
  • hoge dosis visolie en glucosamine voor gezonde gewrichten
  • heerlijk voer met verse kip
  • helpt leeftijdsgerelateerde gezondheidsproblemen bestrijden
  • prebiotica dragen bij aan een gezonde maag en spijsvertering

Wanneer gebruikt u het

Naarmate honden ouder worden, vinden ze het vaak prettig om het wat rustiger aan te doen. Om ervoor te zorgen dat ze toch op gewicht blijven, hebben ze veelal zorgvuldig gebalanceerde maaltijden nodig. Arden Grange Dog Senior met kip en rijst heeft een lager vetgehalte dan het meeste standaardvoer, wat helpt om het gewicht van uw hond op peil te houden.

Volwassen honden hebben ook meer kans om gewrichtsproblemen te ontwikkelen. Als u merkt dat uw hond minder enthousiast is over lopen of rennen, of daar moeite mee heeft, kan dat een teken zijn van verminderde gezondheid van de gewrichten. Dit voedsel bevat voldoende glucosamine en visolie, en dat kan bijdragen aan sterker kraakbeen en minder pijnlijke gewrichten. Als uw hond terugkerende problemen heeft, is het altijd een goed idee om advies te vragen aan uw dierenarts.

Recensies van klanten

4,8 op 5 30  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.