Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Bakers Complete Spek en Lever met Groenten van het Land

Bakers Complete Spek en Lever met Groenten van het Land
  • Prijs: €27,99 Niet op voorraad

Item:

Bakers Complete (spek en lever met groenten van het land) is een complete droogvoermix op maat gemaakt voor de behoeften van volwassen honden. Hoe werkt het Bakers Complete zit boordevol... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Bakers Complete (spek en lever met groenten van het land) is een complete droogvoermix op maat gemaakt voor de behoeften van volwassen honden.

Hoe werkt het

Bakers Complete zit boordevol goede ingrediënten die uw huisdier gezond en vrolijk houden tijdens zijn leven. Het bevat een combinatie van krokante en malse vleesachtige brokjes om zijn maaltijden interessant te houden.

Koolhydraten van hele granen geven uw hond de energie die hij nodig heeft om actief te blijven, terwijl hoogwaardige stukjes vlees hem de eiwitten geven die hij nodig heeft om spiermassa op te bouwen. Dit is belangrijk om hem op een gezond gewicht te houden.

Toegevoegde vitamine D en mineralen ondersteunen zijn botten en gewrichten, die pijnlijk en gezwollen kunnen worden wanneer hij ouder wordt. Cichoreiwortel helpt bij een gezonde spijsvertering die essentieel is voor het absorberen van het maximum aantal voedingsstoffen bij elke hap.

Belangrijkste voordelen

  • Rijke smaak
  • Combinatie van een krokante en een malse vleesachtige brok
  • Hoogwaardige eiwitten
  • Koolhydraten voor energie
  • Toegevoegde vitamine D ondersteunt de botten en gewrichten
  • Toegevoegd ijzer houdt het bloed gezond
  • Cichoreiwortel helpt bij de spijsvertering

Wanneer gebruikt u het

Deze complete mix kan het normale voer van uw hond gedurende zijn hele leven vervangen, en het zit boordevol goede ingrediënten om hem in beweging te houden ook wanneer hij ouder wordt. Wanneer uw huisdier ouder wordt, kunnen zijn gewrichten pijnlijk en gezwollen worden van een leven lang spelen en rennen. Door hem een mix te geven die zijn gewrichten ondersteunt kunt u deze klachten tot een minimum beperken. Controleer of uw hond een ledemaat naar u toehoudt, moeilijk zijn draai kan vinden of geen zin heeft om te wandelen of spelen.

Als u vermoedt dat hij last heeft van gewrichtsproblemen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw dierenarts. Hij kan u het beste plan van aanpak geven om uw trouwe viervoeter comfortabel en actief te houden. 

Recensies van klanten

5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.