Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Bakers Complete met kip & boeren groente

Bakers Complete met kip & boeren groente
  • Prijs: €27,99 Op voorraad

Item:

Bakers Complete met kip en boeren groente is een complete mix ontwikkeld voor volwassen honden. Hoe werkt het Dit complete voer voor volwassen honden is een verleidelijke mix van knapperige... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Bakers Complete met kip en boeren groente is een complete mix ontwikkeld voor volwassen honden.

Hoe werkt het

Dit complete voer voor volwassen honden is een verleidelijke mix van knapperige brokjes en malse stukjes kip om de maaltijd spannend te houden voor uw viervoeter. De combinatie van texturen geeft uw hond een rijke en vullende maaltijd. Het zit vol kwaliteitsingrediënten, waardoor het niet alleen goed smaakt, maar ook goed doet. 

Echte stukken kip bieden een eiwitboost die helpt de droge spiermassa te behouden, en de volkoren granen bieden koolhydraten voor energie. Toegevoegde vitamine D ondersteunt de botten en gewrichten, waar veel druk op kan komen te staan in een leven vol rennen, springen en spelen. Toegevoegd ijzer houdt zijn bloed gezond en cichoreiwortel helpt bij de spijsvertering. 

Belangrijkste voordelen

  • Mix van knapperige brokjes en malse stukjes kip
  • Eiwitbron van hoge kwaliteit
  • Koolhydraten uit volkoren granen
  • Toegevoegde vitamine D om botten en gewrichten te ondersteunen
  • Cichoreiwortel helpt bij de spijsvertering
  • IJzer houdt het bloed gezond

Wanneer gebruikt u het

Bakers Complete met kip en boeren groente kan levenslang het gewone voer van uw hond vervangen. Deze verleidelijke brokkenmix zit vol met al het goede dat hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. Raadpleeg de voedingsrichtlijnen voordat u overstapt en vraag na bij uw dierenarts als uw hond speciale voeding nodig heeft.

Over het algemeen moeten honden twee keer per dag gevoerd worden. Echter, de hoeveelheid voer hangt af van het gewicht en de soort. Let erop dat u niet te veel geeft. Dat kan namelijk leiden tot overgewicht. Als u merkt dat uw hond aankomt, verminder de hoeveelheid voer dan een klein beetje en zorg dat hij genoeg beweging krijgt.

Recensies van klanten

3,9 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.