Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Bakers Complete met lam, rijst en boeren groente

Bakers Complete met lam, rijst en boeren groente
  • Prijs: €27,99 Niet op voorraad

Bakers Complete met lam, rijst en boeren groente is een verleidelijke mix van stukjes vlees en brokjes.  Hoe werkt het Bakers Complete is een voedzame mix die speciaal is ontwikkeld voor... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Bakers Complete met lam, rijst en boeren groente is een verleidelijke mix van stukjes vlees en brokjes. 


Hoe werkt het

Bakers Complete is een voedzame mix die speciaal is ontwikkeld voor volwassen honden. Het is een rijke combinatie van knapperige brokjes en malse stukjes vlees die uw viervoeter niet zal kunnen weerstaan. Het zit ook vol voedingsstoffen, om uw huisdier van binnen en buiten te ondersteunen.

Lamsvlees van hoge kwaliteit geeft een eiwitboost, wat essentieel is voor het behoud van droge spiermassa. Vitamine D en toegevoegde mineralen zorgen voor sterke botten en gewrichten, die zeer kunnen gaan doen na een leven lang rennen en spelen. 

De koolhydraten uit rijst en volkoren granen geven uw huisdier de energie om actief te blijven en te genieten van het spelen. Het toegevoegde ijzer houdt ondertussen het bloed gezond. Cichoreiwortel helpt bij de spijsvertering, wat nodig is om alle voedingsstoffen uit elke hap binnen te krijgen.


Belangrijkste voordelen

  • Complete droogvoermix voor volwassen honden
  • Lamsvlees van hoge kwaliteit
  • Bomvol eiwitten
  • Kwaliteitskoolhydraten voor energie
  • Vitamine D ondersteunt botten en gewrichten
  • Cichoreiwortel helpt de spijsvertering

Wanneer gebruikt u het

Een leven lang rennen en spelen kan zijn tol eisen van de botten en gewrichten van uw viervoeter, waardoor ze pijnlijk en opgezwollen kunnen raken. Zo wordt het moeilijker te wandelen of lekker te liggen. Het juiste voer om gewrichten te ondersteunen kan helpen de slijtage van botten en gewrichten te minimaliseren.

Let op of uw hond mank loopt of minder graag speelt of wandelt dan normaal. Als u zich zorgen maakt over mogelijke gewrichtsproblemen, raadpleeg dan zo snel mogelijk uw dierenarts. 

Bakers Complete met lam, rijst en boeren groente kan levenslang het gewone hondenvoer vervangen. Lees altijd eerst de richtlijnen op de verpakking voor de juiste hoeveelheid voer voor uw viervoeter. Honden horen over het algemeen twee keer per dag eten te krijgen, maar de hoeveelheid hangt af van het gewicht en de soort (zo heeft een Duitse dog bijvoorbeeld meer nodig dan een Chihuahua).

Recensies van klanten

5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.