Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Burns Weight Control

Burns Weight Control
  • Prijs: €10,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Burns Weight Control+ helpt uw hond een gezond gewicht te behouden. Hoe werkt het Burns Weight Control+ bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om gezond te blijven, maar bevat... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Burns Weight Control+ helpt uw hond een gezond gewicht te behouden.

Hoe werkt het

Burns Weight Control+ bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om gezond te blijven, maar bevat ook minder vet en koolhydraten, zodat hun gewicht beter op peil blijft. Het recept is hypoallergeen, dus het bevat geen ingrediënten die vaak allergische reacties veroorzaken, zoals rundvlees, zuivel en tarwe. Het is daarmee geschikt voor de meeste huisdieren met een gevoelige maag.

Magere kip en vezelrijke haver zijn de basis van dit smakelijke recept waar uw hond van zal genieten, zelfs al eet hij minder dan vroeger. Het is specifiek ontworpen om honden te helpen afvallen en op een gezond gewicht te blijven. Daarnaast helpt het ook honden met diabetes om in topvorm te blijven. Het lage gehalte aan complexe koolhydraten betekent dat de vrijgave van glucose in het bloed langzaam en gestaag gebeurt, wat het risico op pieken in de bloedsuikerspiegel vermindert.

Belangrijkste voordelen

  • compleet hondenvoer met alle voedingsstoffen die de meeste honden nodig hebben
  • hypoallergeen: vrij van ingrediënten die vaak allergische reacties veroorzaken
  • bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen
  • magere kip als basis voor dit recept met weinig vet
  • bevat vezelrijke haver als bron van oplosbare vezel
  • speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht en diabetes
  • verkrijgbaar in verschillende maten

Wanneer gebruikt u het

Vaak stoppen honden niet met eten als ze vol zitten, waardoor ze snel aankomen, zelfs als ze actief zijn. Als u de ribben niet kunt zien, of als u van bovenaf geen taille kunt zien, kan dit een teken zijn dat hij op een ongezond gewicht zit. Een zwaar lijf kan risico's voor het hart en gewrichtsproblemen opleveren. Het is altijd raadzaam uw dierenarts te raadplegen als u zich zorgen maakt. Een beperkter dieet en voldoende beweging kan een effectieve eerste stap zijn naar een energieker leven.

Recensies van klanten

4,9 op 5 32  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.