Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Calmex voor katten

Calmex voor katten
  • Prijs: €18,99 Op voorraad

Item:

VetPlus Calmex voor katten is een voedingssupplement dat uw kat minder stressgevoelig of angstig maakt. In stressvolle situaties kunnen ook katten spanningen of angst ervaren. Katten uiten... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

VetPlus Calmex voor katten is een voedingssupplement dat uw kat minder stressgevoelig of angstig maakt.

In stressvolle situaties kunnen ook katten spanningen of angst ervaren. Katten uiten dit door zich bijvoorbeeld bovenmatig te likken en te krabben. Andere symptomen zijn agressie, zelfbeschadiging, teruggetrokken of aanhankelijk gedrag en een verandering in eetlust.

Een ander kenmerk van stressvolle of angstige katten is dat ze continue de omgeving in de gaten houden.

Productvoordelen:

  • Vermindert angst of stress bij uw kat
  • Bevat L-Theatine en L-Tryptofaan
  • Gebaseerd op een wetenschappelijk formule 

L-Theatine en L-Tryptofaan zijn effectief in het verminderen van angstig gedrag en helpt ook de reacties als gevolg van stressvolle situaties te verminderen. Calmex bevat ook Piper Methysticum, een plant waarvan het extract uit de wortels wordt gebruikt om angsten te verminderen.

Daarnaast heeft het gebruik van het extract ook rustgevende en spierverslappende eigenschappen. Testen hebben uitgewezen dat het gebruik veilig en effectief is. Vitamine B is belangrijk voor het functioneren van het centrale zenuwstelsel.

Gebruiksaanwijzing
Dit product is geschikt voor katten van alle groottes. Let bij uw dosering wel op het lichaamsgewicht van uw kat. U kunt het best 1ml per 4,5kg aanhouden. Het wordt aanbevolen om het middel 2 keer per dag toe te dienen. Calmex werkt doorgaans binnen 30-60 minuten na toedining en heeft een werkingsduur van ongeveer 6 uur. 

Ingredienten
L-Theanine, Piper methysticum (kava plant), L-tryptofaan, vitamine B1, vitamine B3, vitamine B8, vitamine B12.

Recensies van klanten

3,8 op 5 10  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.