Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Chappie natvoer voor volwassen honden

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Chappie natvoer voor volwassen honden is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen en biedt uw hond een volledig, uitgebalanceerd voer.   Hoe werkt het Chappie hondenvoer bevat...  Lees meer

Chappie natvoer voor volwassen honden

Hoeveelheid
chevron
€25,99
€2,63 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€25,99
€2,63 / kg

Product details

Chappie natvoer voor volwassen honden is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen en biedt uw hond een volledig, uitgebalanceerd voer.

 

Hoe werkt het

Chappie hondenvoer bevat veel voedingsstoffen en mineralen, waardoor de gezondheid van uw huisdier bevorderd wordt. Dankzij de speciale samenstelling vol voedingsvezels en het lage vetgehalte is Chappie zelfs door zeer gevoelige magen goed verteerbaar. Dit verkleint het risico op ondervoeding of voedselstaking. Dit volledige voer is gemaakt met witvis, een bron van proteïnen en energie. Witvis bevat weinig verzadigd vet, maar is een bron van goede onverzadigde vetzuren. Vetzuren bevorderden de conditie van de huid en vacht van uw huisdier. In vergelijking met andere visolie geeft een witvisolie het minste risico op bloedpropjes. Dankzij het lage vetgehalte in dit voer wordt dat risico nog verder verkleind, omdat tromboseklachten vaak veroorzaakt worden door een overschot aan vet en uw oudere hond door zijn leeftijd een groter risico daarop loopt.

 

Omdat Chappie veel proteïnen en weinig vet bevat, is dit een mager voer.  Zodoende helpt het uw hond zijn hele volwassen leven lang een gezond gewicht te behouden.

 

Belangrijkste voordelen

  • Ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen
  • Beschikbaar in twee smaken: original en kip/rijst
  • Laag vetgehalte, langzaam vrijkomende energie
  • Gemakkelijk te verteren
  • Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden
  • Hoog gehalte vezels voor een goede darmwerking en een gezond verteringsstelsel


Wanneer gebruikt u het

Chappie is een goede keuze voor volwassen honden met een gevoelige maag of aanleg tot overgewicht. Omdat Chappie weinig vet maar veel eiwit bevat, blijft uw hond met dit voer de hele dag actief zonder trek te krijgen. Raadpleeg uw dierenarts indien u zich zorgen maakt om het verteringsstelsel van uw hond.

Recensies van klanten

4,2 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.