Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Clix Car Safe Harness

Clix Car Safe Harness
  • Prijs: €13,49 Op voorraad

Item:

Houd uw hond veilig op zijn plaats achter in uw auto met het Clix Car Safe veiligheidsgordeltuigje. Hoe werkt het Dit tuigje is ontworpen om uw hond veilig te houden in de auto. Dankzij het... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Houd uw hond veilig op zijn plaats achter in uw auto met het Clix Car Safe veiligheidsgordeltuigje.

Hoe werkt het

Dit tuigje is ontworpen om uw hond veilig te houden in de auto. Dankzij het zachte neopreen op de bandjes is het tuigje zacht voor de huid van uw hond en biedt het extra bescherming op de borst.

De unieke kruisvorm is comfortabel en biedt een ergonomische pasvorm, zodat het tuigje ook op zijn plek blijft zitten als de auto in beweging is. Het tuigje is gemaakt van veilig en goedgekeurd gordelmateriaal en is sterk genoeg om hard remmen of een ongeluk te weerstaan.

Er zijn tweezijdig aanpasbare gespen zodat het vastzetten van uw hond een peulenschil wordt. Het tuigje heeft ook een gemakkelijk vast te klikken clip waarvoor u niet de benen van uw hond hoeft te buigen. U kunt dit tuigje direct in de gordelontvanger klikken of de gordel door de bandjes van het tuigje halen. Het tuigje kan naast autoritjes ook gebruikt worden bij wandelingen.

Belangrijkste voordelen

  • Zacht neopreen biedt uw hond comfort
  • Goedgekeurd veiligheidsmateriaal
  • Houdt uw hond op zijn plek als de auto in beweging is
  • Kan direct in de gordelontvanger gestoken worden
  • Biedt een ergonomische pasvorm

Wanneer gebruikt u het

Uw hond met u meenemen als u ergens heen gaat kan zowel stressvol als lonend zijn. Honden houden er meestal van mee te rijden in de auto, en zullen vaak proberen hun hoofd uit het raam te steken. Helaas snappen honden niet dat het gevaarlijk is om op de bijrijdersstoel te springen, dus is het belangrijk dat u ze goed vastzet. Tijdens het reizen is dit tuigje een stuk veiliger voor uw hond dan een halsband, omdat het de druk en het gewicht evenredig verdeelt in het geval van een ongeluk. Het slimme ontwerp beschermt ook de nek en ruggengraat. Het wordt sterk aangeraden uw hond op de achterbank te zetten tijdens de rit. Zo voorkomt u afleiding en ongelukken tijdens het rijden.

Recensies van klanten

4,2 op 5 13  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.