Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Coachies Puppy Training Treats

Coachies Puppy Training Treats
 • Prijs: €2,44 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Deze snacks van Coachies zijn ideaal om uw nieuwe aanwinst mee te belonen bij de opvoeding. Hoe werkt het Het is belangrijk om uw pup te belonen bij goed gedrag. Deze snoepjes zijn speciaal... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Deze snacks van Coachies zijn ideaal om uw nieuwe aanwinst mee te belonen bij de opvoeding.


Hoe werkt het
Het is belangrijk om uw pup te belonen bij goed gedrag. Deze snoepjes zijn speciaal bedoeld voor de training en zijn lekker, gezond, en caloriearm. U kunt uw pup dus gerust wat vaker trakteren als ze een nieuw trucje geleerd hebben of een nieuw commando onder de knie hebben.
Elk van deze snacks heeft een licht vochtige consistentie zodat ze niet breken of verkruimelen in uw zak. De snoepjes zijn van een handig formaat en zijn licht verteerbaar. Ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen en zijn daarom ook geschikt voor honden met een voedingsintolerantie of een gevoelige maag. Toegevoegd calcium zorgt voor sterke botten en tanden en vitaminen dragen bij aan een evenwichtig, gezond eetpatroon.


Belangrijkste voordelen

 • Speciaal gemaakt voor beloning tijdens de training
 • Licht verteerbaar
 • Toegevoegde vitamines voor een evenwichtig dieet
 • Met extra calcium voor gezonde botten en tanden
 • Caloriearm
 • Licht vochtig, dus verkruimelt niet

Wanneer gebruikt u het

Beloningen zijn erg belangrijk bij het trainen van uw hond. Alle honden, maar vooral pups zijn gek op lekkers. En wat is dan een betere manier om uw hond te belonen dan een echt lekkere snack? Te veel extraatjes zijn natuurlijk ongezond, maar omdat deze hapjes caloriearm zijn, kunt u ze met een gerust hart geven. Het opvoeden van uw hond doet u het best als hij of zij nog jong is, omdat honden dan meer oppikken. Als u graag meer tips of advies wilt over hoe u het beste resultaat bereikt, kan uw dierenarts u meer vertellen. Dat geldt voor gezinshonden, maar ook voor werkhonden.

Recensies van klanten

4,6 op 5 19  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Great treats
  Great treats for behavior training as they are not too hard, so there is a small chewing process that is good for dog. Not very smelly and can easily be put in a pocket if needed without leaving stains
  Anna - 18 maart 2017