Ga naar inhoud Ga naar navigatie

DENTALIFE Sticks

DENTALIFE Sticks
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €3,79 Op voorraad

Selecteer uw variant:

DENTALIFE Sticks zijn een smakelijke snack die helpen het gebit van uw hond gezond en schoon te houden. Hoe werkt het Door de open structuur en geribbelde vorm helpen deze kauwsnacks met... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

DENTALIFE Sticks zijn een smakelijke snack die helpen het gebit van uw hond gezond en schoon te houden.

Hoe werkt het

Door de open structuur en geribbelde vorm helpen deze kauwsnacks met kipsmaak de vorming van tandsteen op tanden en tandvlees te verminderen. Terwijl uw viervoeter snoept, helpen DENTALIFE Sticks bacteriën van de tanden te schrapen. Ze komen zelfs bij de meest lastig bereikbare plekken achter in de mond van uw huisdier. Bij dagelijks gebruik kunnen ze een belangrijke onderdeel vormen van de mondgezondheid van uw hond.

Deze kluifjes zijn verkrijgbaar in drie maten voor honden van alle groottes en gewichten. 'Small' is ontwikkeld voor honden die 7-12 kilo wegen (zoals beagles en corgi's), 'medium' is geschikt voor rassen die 12-25 kilo wegen (zoals springerspaniëls en whippets), en 'large' is bedoeld voor honden die 25-40 kilo wegen (denk aan golden retrievers en Ierse setters).

Belangrijkste voordelen

• Uniek geribbeld ontwerp en kauwbare, open textuur helpen tandsteen weg te schrapen

• Klinisch bewezen dat dagelijks gebruik de mondgezondheid verbetert

• Heerlijke kipsmaak

• Verkrijgbaar in de maten large, medium en small

Wanneer gebruikt u het 

Tandsteen en tandplak vormen zich ook op de tanden van uw hond. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën en voedselresten die langs de tandvleesrand blijven zitten. Tandsteen geeft uw hond niet alleen een slechte adem, het kan ook leiden tot ernstiger problemen, zoals tandvleesaandoeningen, tandvleesontsteking, abcessen en zelfs verlies van tanden. 

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Regelmatig de tanden van uw vriend poetsen en het geven van speciale snacks, zoals DENTALIFE Sticks, helpen nare bacteriën op afstand te houden. Verwen uw hond dagelijks voor het beste resultaat.

Recensies van klanten

4,5 op 5 10  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Hond eet ze graag
    Hoe goed ze helpen de tanden te reinigen kan ik niet zo goed beoordelen, maar onze hond vindt ze erg leuk en lekker.
    Willemijn - 20 juli 2018