Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Danish Designs Bobble Pewter sluimerbed

Danish Designs Bobble Pewter sluimerbed
 • Prijs: €21,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Gun uw hond het beste met deze luxe mand met opstaande rand van Danish Design, perfect om in weg te doezelen bij de open haard.  Hoe werkt hij Voor uw hond is zijn mand een eigen plek... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Gun uw hond het beste met deze luxe mand met opstaande rand van Danish Design, perfect om in weg te doezelen bij de open haard. 

Hoe werkt hij

Voor uw hond is zijn mand een eigen plek binnenshuis. Daarom moet hij comfortabel en warm zijn. Bovendien moet uw hond zich in zijn mand veilig en beschut  kunnen voelen. Dankzij de opstaande randen van deze luxe mand kan uw hond  zich er heerlijk in nestelen en zich beschermd voelen. De vulling van sherpa fleece en polyester houdt hem behaaglijk warm. De mand is niet alleen geweldig  voor uw hond, maar dankzij het fraaie kabelpatroon is hij een lust voor het oog en een aanwinst voor uw huis.

Belangrijkste voordelen

 • Vulling van comfortabele sherpa fleece en polyester 
 • Verhoogde randen geven een beschut gevoel
 • Ideaal als vaste mand voor uw hond
 • Gebreid kabelpatroon en neutrale kleur
 • Uw hond stapt er gemakkelijk in en uit

Wanneer gebruikt u hem

Hoewel uw hond het grootste deel van de tijd graag bij u zal willen liggen, heeft hij evengoed behoefte aan een eigen plek in huis. Deze knusse mand is ideaal, want dankzij de zachte materialen ziet hij er niet alleen fraai uit, de opstaande randen en lage instap geven het gevoel van een 'holletje' waar uw hond vast dol op zal zijn. Zet de mand op een warme plek, en het zal niet lang duren voordat uw hond er uit eigen beweging in gaat liggen. Een goede mand is belangrijk, want als uw hond moe is of als het druk is om hem heen, heeft hij er wellicht behoefte aan om even alleen te zijn. Ook is een mand een goed middel om te voorkomen dat hij zich aanwent op een bank of in een stoel te liggen, vooral als u de mand in de woonkamer of keuken zet – zo heeft hij toch het gevoel dat hij deel uitmaakt van uw dagelijkse leven.

Recensies van klanten

4,8 op 5 12  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Fijn zacht bedje
  Onze mops is dolenthousiast over het bed. Het kussen wat in het bed ligt zit los, wat betekent dat onze hond er dingen onder verstopt. En met wassen is het handig, want anders is het wel erg groot voor in de wasmachine. In onze ogen een super aankoop!
  Evaline - 19 april 2017