Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Dog Rocks tegen urinevlekken

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Dog Rocks voorkomt brandplekken in gazons en struiken veroorzaakt door hondenurine. Dit 100% veilig en natuurlijke product voorkomt urinevlekken in uw gras of op uw struiken. brandplekken...  Lees meer

Dog Rocks tegen urinevlekken

200g
Hoeveelheid
chevron
€14,49
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€14,49

Product details

Dog Rocks voorkomt brandplekken in gazons en struiken veroorzaakt door hondenurine.

Dit 100% veilig en natuurlijke product voorkomt urinevlekken in uw gras of op uw struiken. brandplekken worden veroorzaakt door verschillende onzuiverheden in het drinkwater van uw hond. Deze onzuiverheden (ammoniak en nitraten) komen na het drinken terecht in de urine van uw hond en veroorzaken vervolgens na het urineren de vervelende brandplekken. Dog Rocks filteren de ammoniak en nitraten, de veroorzakers van de brandplekken, uit het drinkwater van uw hond waardoor het gras of de struiken niet meer aangetast worden.

Productvoordelen

  • Veilig voor huisdieren en eenvoudig in gebruik
  • Geen chemicaliën op uw gazon
  • Direct resultaat
  • 100% natuurlijk product uit Australië
  • Geen invloed op de pH-waarde van het drinkwater of de urine

Gebruiksaanwijzing
Haal de stenen uit de verpakking en spoel deze af. Plaats de Dog Rocks in de waterbak van uw huisdier samen met maximaal 2 liter vers water. Laat de Dog Rocks in eerste instantie voor 8-10 uur de onzuiverheden uit het water filteren. Ververs niet na het drinken van uw hond de gehele waterbak maar vul telkens het water aan. Tot slot vervangt u de Dog Rocks om de 2 maanden en zegt u vaarwel tegen brandplekken in uw gazon of struikjes.

Let op: de Dog Rocks natuurstenen helpen niet om bestaande urinevlekken te verwijderen; maar hebben een preventieve werking tegen nieuwe urinevlekken.
 

Recensies van klanten

4 op 5 33  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.