Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Effipro Spot On voor honden

Effipro Spot On voor honden
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €14,99 Op voorraad

Effipro Spot On bestrijdt vlooien en teken bij uw hond. Het doodt niet alleen teken en vlooien die al op uw hond zitten maar beschermt ook voor langere tijd. Wilt u vlooien en teken... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Effipro Spot On bestrijdt vlooien en teken bij uw hond. Het doodt niet alleen teken en vlooien die al op uw hond zitten maar beschermt ook voor langere tijd.

Wilt u vlooien en teken verwijderen bij uw hond? Dan is Effipro, met het bestanddeel Fipronil, een effectief teek- en vlooienmiddel in het bestrijden en beschermen tegen vlooien en teken. U kiest, afhankelijk van het gewicht van uw hond, welke variant geschikt is. Effipro is tevens beschikbaar voor katten.

Werkzaam bestanddeel: Fipronil (100 mg per ml)

Wanneer te gebruiken

 • Het bestrijden van vlooien (kattenvlooien en hondenvlooien). De insecticide werking doodt vlooien binnen 24 uur. Daarnaast beschermen deze vlooiendruppels uw hond tot 8 weken tegen nieuwe vlooieninfestaties.
 • Het bestrijden van teken. Aanwezige teken worden binnen 48 uur (sommige soorten binnen een week) gedood.
 • Effipro Spot On kan gebruikt worden bij de behandeling en controle tegen vlooienallergiedermatitis (VAD).

Gebruiksaanwijzing
Vlooienmiddel en teekverwijderaar Effipro Spot On is voor uitwendig gebruik en dient op de huid (in de nek) gedruppeld te worden. U dient minimaal 4 weken te wachten tussen twee behandelingen met Effipro.

Houd de pipet rechtop en tik vervolgens een aantal keer tegen de bovenkant zodat alle vloeistof naar de onderkant vloeit. Knip of breek daarna het topje van de pipet af langs de lijn. Duw de haren van uw hond tussen de schouderbladen opzij tot u de huid goed kunt zien. Plaats het puntje van de pipet direct op de huid en knijp een aantal keer zodat de pipet geheel wordt geleegd, bij voorkeur op twee plaatsen.

Vlooien van huisdieren zijn vaak te vinden op populaire rust- en ligplaatsen zoals de mand, de vloerbedekking en gestoffeerd meubilair. Het is aan te raden om deze plekken te behandelen voordat met het gebruik van Effipro Spot On wordt begonnen. Dit kan middels het gebruik van gepaste huishoudspray's tegen vlooien en teken en door regelmatig stofzuigen.

Waarschuwing

 • Niet te gebruiken bij puppy’s jonger dan 8 weken of minder dan 2kg
 • Niet te gebruiken bij zieke en/of herstellende honden
 • Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor fipronil of de overige hulpstoffen
 • Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden en niet te gebruiken bij andere dieren
 • Laat uw hond onder geen enkele omstandigheid in het water

Hulpstoffen

 • Benzylalcohol
 • Butylhydroxyanisol (E 320)
 • Butylhydroxytolueen (E 321)
 • Diethyleen glycolmonoethyl ether

Producent
Virbac Laboratories

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook onze overige producten tegen teken en vlooien.

Recensies van klanten

4,6 op 5 59  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Effipro 2-10 kg honden vlooien pipet
  Ik ben uiterst tevreden over dit vlooien spul. Aangezien mijn hondje een allergiesche reactie had op verschillende vlooien producten, ben ik via de dierenarts op deze gewezen. Mijn hond reageerd hier zeer goed op en er komt bij mijn hond geen ander vlooienspul meer. Deze is gewoon toppie
  ivonne M. - 15 mei 2017
 • Effipro Spot On voor honden
  Ik gebruik deze al jaren voor mijn hond en de honden van mijn moedertje. Mijn hond bleef zich dabben/krabben van ieder ander merk vlooien spul zodra ik deze erop deed bij haar, nu met deze Effipro Spot On heeft ze daar geen last meer van. Is 100% aan te bevelen. Mijn hond krijgt nooit meer een ander merk.
  ivonne - 14 december 2015