Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Epitaur capsules bij epilepsie

Epitaur capsules bij epilepsie
  • Prijs: €29,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Epitaur is een voedingssupplement speciaal om epileptische honden en katten van extra waardevolle voedingsstoffen te voorzien. Epileptische dieren zijn zeer gebaad bij voedingssupplementen... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Epitaur is een voedingssupplement speciaal om epileptische honden en katten van extra waardevolle voedingsstoffen te voorzien.

Epileptische dieren zijn zeer gebaad bij voedingssupplementen als aanvulling van het reguliere dieet. Epitaur voorziet in de voedingsstoffen waar normaal gesproken bij epilepsie een tekort aan is en de voedingsstoffen die een gunstig effect hebben op epilepsie.

Samenstelling van 1 capsule: taurine 500mg, tyrosine 500mg, zink 30mg, magnesium 10mg, vitamine-B12 0,1%, manitol 5mg, vitamine-B6 5mg, vitamine-B2 5mg.

Taurine
Taurine heeft een beschermend effect op de hersenen, vooral bij uitdroging. Daarnaast is het een bouwsteen van andere gunstige aminozuren en helpt het in gevallen van angst, epilepsie en hyperactiviteit.

Tyrosine
Dit aminozuur is een bouwsteen voor neurotransmitters als dopamine en adrenaline en werkt anti-oxiderend.

Magnesium
Een tekort aan magnesium kan o.a. leiden tot problemen met de zenuwgeleiding. Daarnaast is het cruciaal in het functioneren van enzeemstromen.

Vitamine-B complex
B-vitamine helpen in het behoud van de gezondheid van de hersenen en andere cruciale zenuwen.

Zink
Een tekort aan zink kan leiden tot een afname van het aantal zenuwcellen. Zink is essentieel voor goed zicht en celgroei.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:
- Katten en honden tot 12kg: 2 capsules
- Honden tussen de 12 en 24kg: 3 capsules
- Honden boven de 24kg: 4 capsules

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook het overige assortiment vitaminen en mineralen voor honden of katten.

Recensies van klanten

3,6 op 5 7  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.