Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Eukanuba Adult Weight Control Large Breed

Eukanuba Adult Weight Control Large Breed
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €49,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!

De ingrediënten in Eukanuba Adult Weight Control Large Breed zijn speciaal afgestemd op grotere hondenrassen en helpen uw hond een gezond gewicht te behouden.   Hoe werkt het  Een laag... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De ingrediënten in Eukanuba Adult Weight Control Large Breed zijn speciaal afgestemd op grotere hondenrassen en helpen uw hond een gezond gewicht te behouden.

 

Hoe werkt het

 Een laag vetgehalte en ruime hoeveelheden hoogwaardige, dierlijke proteïnen maken dit volledige voer ideaal voor grotere honden die meer dan 25 kilo wegen, zoals mastiffs of Duitse herders. Het verlaagde vetgehalte zorgt ervoor dat het gewicht van uw volwassen hond onder controle blijft, zodat hij een gezond en gelukkig leven kan leiden.

De smakelijke samenstelling met koolhydraten, vezels en proteïnen zorgt ervoor dat uw hond zich voor lange tijd voldaan en tevreden zal voelen. Verschillende mineralen en vitaminen zijn toegevoegd om uw trouwe viervoeter in topconditie te houden bij het afvallen, terwijl de vetzuren omega-3 en -6 zijn huid en vacht laten glanzen. Probiotica en bietenpulp bevorderen de spijsvertering, versterken de natuurlijke afweer en helpen bij de opname van alle voedingsstoffen.

 

Belangrijkste voordelen

  • 30% minder vet, om gewicht te beheersen (vergeleken met Eukanuba Adult Large Breed)
  • het DentalCare-systeem helpt tandplak te verminderen
  • proteïnen voor sterke, soepele spieren
  • vezels en probiotica ondersteunen de spijsvertering
  • met calcium voor sterke botten en tanden

 

Wanneer gebruikt u het

Grotere hondenrassen hebben de neiging om zwaarder te worden en dat kan het voor hen moeilijk maken om, eenmaal volwassen, op een gezond gewicht te blijven. Als uw viervoeter wat sloom wordt en steviger is dan wordt aangeraden, kunt u overstappen op Eukanuba Adult Weight Control Large Breed om zijn lichaam weer in topvorm te krijgen. U kunt eenvoudigweg de porties aanpassen aan het ras van uw hond.

Heeft uw hond problemen (gehad) met zijn gebit? Dit voer kan zijn mondhygiëne bevorderen dankzij het DentalCare-systeem, dat klinisch bewezen heeft binnen 28 dagen de ophoping van tandplak tot wel 55% te verminderen. De kauwbeweging tijdens het eten stimuleert het tandvlees, terwijl de toegevoegde calcium de tanden versterkt.

 

Overleg altijd met uw dierenarts voor u de voeding van uw huisdier verandert.

Recensies van klanten

5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.