Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Eukanuba Intestinal voor honden

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Eukanuba Dog Veterinary Diet Intestinal is een speciaal voer voor honden die lijden aan spijsverteringsproblemen. Het bevat alles wat de meeste huisdieren nodig hebben voor een gezonde...  Lees meer

Eukanuba Intestinal voor honden

10% korting !
Hoeveelheid
chevron
€31,99
€6,40 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€31,99
€6,40 / kg

Product details

Eukanuba Dog Veterinary Diet Intestinal is een speciaal voer voor honden die lijden aan spijsverteringsproblemen. Het bevat alles wat de meeste huisdieren nodig hebben voor een gezonde voeding.

Hoe werkt het

Als uw hond last heeft van zijn darmen, kan dit voedsel helpen de problemen die dat met zich meebrengt te verlichten en aan te pakken. MOS (mannanoligosachariden) zorgen ervoor dat mogelijk schadelijke bacteriën niet blijven zitten aan de maagwand van uw hond, maar uitgeworpen worden als hij zijn behoefte doet.

Prebiotica helpen de balans tussen goede en schadelijke bacteriën in de maag te behouden en een laag vetgehalte verkleint de kans op ontstekingen. Naast deze speciale ingrediënten bevat het voer ook alles wat uw hond nodig heeft om gezond te blijven, zoals omega-3 en omega-6 vetzuren tegen gewrichtspijn en vitamine E voor een boost aan het immuunsysteem.

Belangrijkste voordelen

  • MOS verwijderen overtollige schadelijke bacteriën uit de maag van uw hond
  • speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen
  • laag vetgehalte en veel kwaliteitseiwitten
  • omega-3 en omega-6 helpen ontstekingen in toom te houden en dragen bij aan gezonde gewrichten
  • vitamine E voor een sterk immuunsysteem

Wanneer gebruikt u het

Spijsverteringsproblemen kunnen het moeilijk maken het juiste voer te kiezen voor uw hond, omdat de maag erg gevoelig kan zijn. Uw huisdier zou spijsverteringsproblemen kunnen hebben als hij last lijkt te hebben te hebben van overmatige winderigheid, overgeven of voedsel opbraken tijdens of na het eten, of als hij zwakker lijkt dan normaal. Als u één van deze tekenen ziet, raadpleeg dan uw dierenarts dan zo snel mogelijk

Het Eukanuba Veterinary Diet kan helpen sommige mogelijke oorzaken te verminderen, en u ervan verzekeren dat het niet erger wordt. Een opeenhoping van schadelijke bacteriën op de maagwand kan soms deel zijn van het probleem. De MOS in het voedsel helpen schadelijke bacteriën vangen voordat ze vast komen te zitten in de spijsvertering van uw hond, zodat ze zeker verwijderd worden als hij zijn behoefte doet.

Recensies van klanten

4,7 op 5 26  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Een uitstekend product
    Eukanuba Intestinal heeft mijn hond goed geholpen, hij kan nog enkel dit eten verwerken. Met ieder ander merk heeft mijn hond enorme darmklachten. Ik vind het enorm gemakkelijk dat de bestellingen thuis worden geleverd.
    Aqua77 - 8 februari 2015