Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Eukanuba Mature & Senior droog hondenvoer voor middelgrote rassen

Eukanuba Mature & Senior droog hondenvoer voor middelgrote rassen
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Was: €16,99
  • Prijs: €14,44 Niet op voorraad
  • U bespaart: €2,55 (15%)

15% korting !

Eukanuba Mature & Senior droog hondenvoer voor middelgrote rassen bevat alles wat uw oudere hond nodig heeft om op zijn leeftijd gezond, gelukkig en actief te blijven. Hoe werkt het Deze... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Eukanuba Mature & Senior droog hondenvoer voor middelgrote rassen bevat alles wat uw oudere hond nodig heeft om op zijn leeftijd gezond, gelukkig en actief te blijven.

Hoe werkt het

Deze voeding is samengesteld uit speciaal gekozen ingrediënten die uw oudere hond in topvorm houden. De mix van eiwitten en koolhydraten houden de spieren van uw trouwe vriend sterk en geven hem de energie om te spelen en rennen. Omega-6 en omega-3-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en laten de vacht glanzen, terwijl prebiotica de spijsvertering in evenwicht houden. Calcium in de voeding houdt tanden en botten sterk. Doordat de voeding vrij is van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, is het risico op allergische reacties minimaal.

Belangrijkste voordelen

  • rijk aan eiwitten om spieren sterk te maken en te houden
  • bietenpulp en prebiotica bevorderen de spijsvertering
  • antioxidanten verhogen de natuurlijke afweer
  • calcium voor sterke botten en tanden
  • omega-3 en omega-6-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht
  • ideaal voor honden ouder dan 7 jaar
  • bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of andere toevoegingen

Wanneer gebruikt u het

Naarmate uw hond ouder wordt, krijgt hij behoefte aan andere voeding. Jarenlang rennen en spelen kan de spieren en gewrichten van uw hond doen slijten. Bovendien kan hij maagproblemen krijgen. Als hij ouder is dan 7 jaar, kunnen zijn spieren, gewrichten en vacht vatbaarder worden voor beschadigingen. Goede voeding helpt hem echter om in topconditie te blijven.

Deze Eukanuba Mature & Senior droog hondenvoer voor middelgrote rassen helpt uw hond gezond te houden, want het bevat alle mineralen en voedingsstoffen die uw trouwe ouwe viervoeter nodig heeft om in vorm te blijven.

Houd het gedrag van uw hond goed in de gaten als hij ouder wordt en overleg met uw dierenarts voordat u hem andere voeding geeft, 

Recensies van klanten

4,8 op 5 8  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.