Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Eukanuba puppy droog hondenvoer voor middelgrote rassen

Eukanuba puppy droog hondenvoer voor middelgrote rassen
  • Prijs: €6,39 Niet op voorraad

15% korting !

Eukanuba puppy droog hondenvoer voor middelgrote rassen heeft alles wat uw speelse pup nodig heeft om gezond te blijven en gelukkig volwassen te worden. Hoe werkt het Als uw vriendje in de... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Eukanuba puppy droog hondenvoer voor middelgrote rassen heeft alles wat uw speelse pup nodig heeft om gezond te blijven en gelukkig volwassen te worden.

Hoe werkt het
Als uw vriendje in de groei is, heeft hij veel energie en voedingsstoffen nodig. Dit product is speciaal ontwikkeld om hem een uitgebalanceerde voeding te bieden en zijn hersenontwikkeling te bevorderen. Dat is precies wat de verhoogde hoeveelheid DHA doet – een belangrijk ingrediënt om hersengroei te stimuleren.
Verder bevat de voeding een mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die op verschillende fronten effect hebben. Ze dragen bij aan een gezonde ontwikkeling van zijn gewrichten en houden bovendien zijn vacht glanzend en zijn huid gezond. Daarnaast versterken antioxidanten het natuurlijk afweersysteem van uw kleine viervoeter, zodat hij infecties of ziekten op afstand kan houden terwijl hij groter wordt.

Belangrijkste voordelen 

  • omega-6 en omega-3-vetzuren zorgen voor gezonde huid, gewrichten en vacht
  • DHA bevordert de hersenfunctie
  • antioxidanten versterken het afweersysteem van uw hond
  • hoogwaardige dierlijke eiwitten voor goede spierontwikkeling
  • draagt bij aan een gezonde spijsvertering

Wanneer gebruikt u het
De puppyjaren van uw beste vriend zijn zowel leerzaam als lichamelijk belangrijk. Honden kun je het best op zeer jonge leeftijd trainen. Daarom is dit Eukanuba puppy droog hondenvoer voor middelgrote rassen een uitstekende keuze. Het is rijk aan DHA, een ingrediënt dat zijn hersenfunctie helpt ontwikkelen, zodat hij beter leert en op u reageert.
Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat zijn gewrichten en botten alles krijgen wat ze nodig hebben – vooral op jonge leeftijd als hij graag wilde spelletjes doet. Door hem als puppy al een uitgebalanceerde voeding te geven helpt u hem op latere leeftijd en kunt u een aantal potentiële gezondheidsproblemen helpen voorkomen, zoals spijsverteringsklachten of schade aan zijn gewrichten. Vraag altijd uw dierenarts om advies voordat u uw hond ander voedsel voorzet.

Recensies van klanten

5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.