Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Eukanuba puppy hondenvoer groot ras met kip

Eukanuba puppy hondenvoer groot ras met kip
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Was: €36,99
  • Prijs: €31,44 Op voorraad
  • U bespaart: €5,55 (15%)

15% korting !

Dit Eukanuba puppy hondenvoer groot ras met kip bevat alles wat uw speelse vriendje nodig heeft om sterk en gezond volwassen te worden. Hoe werkt het Deze voeding is speciaal samengesteld... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Dit Eukanuba puppy hondenvoer groot ras met kip bevat alles wat uw speelse vriendje nodig heeft om sterk en gezond volwassen te worden.

Hoe werkt het

Deze voeding is speciaal samengesteld om pups van een groot ras op een gezonde manier volwassen te helpen worden en bevat hoge doses DHA. Dit omega-3-vetzuur is van levensbelang voor de ontwikkeling van de hersenen.

Hoogwaardige eiwitten uit kip leveren de energie die uw kameraadje nodig heeft om te stoeien en te spelen, terwijl omega-3 en omega-6-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en vacht.  

Deze volledige mix van voedingsstoffen bevat ook calcium en fosfor die de groei van botten en gewrichten bevorderen - onmisbaar voor elk groot ras.

Belangrijkste voordelen

  • DHA draagt bij aan de hersenontwikkeling van uw pup
  • calcium en fosfor bevorderen de groei van botten en gewrichten
  • omega-3 en omega-6-vetzuren dragen bij aan een stevige huid en zorgen voor een glanzende vacht 
  • versterkt het immuunsysteem met antioxidanten
  • hoogwaardige eiwitten leveren energie en bevorderen de ontwikkeling van spieren

Wanneer gebruikt u het

Grote rassen hebben tijdens het opgroeien enigszins andere behoeften dan kleinere honden. Dat heeft vooral te maken met het feit dat een grote hond sterkere gewrichten, spieren en botten moet hebben om zijn gewicht te dragen. Als hij door de tuin rent, gebruikt hij ook meer energie, en daarom zijn hoogwaardige eiwitten zo belangrijk. Deze eiwitten zorgen ervoor dat de spieren van uw hond zich ontwikkelen en geven hem de kracht die hij nodig heeft om actief te blijven.  

Dit Eukanuba puppy hondenvoer groot ras met kip brengt de behoeften van opgroeiende viervoeters in evenwicht met de voeding die juist grotere honden nodig hebben. U kunt het gebruiken als complete vervangende voeding.

Overleg altijd met uw dierenarts voordat u de voeding van uw pup wisselt of als u vragen hebt over zijn ontwikkeling.

Recensies van klanten

4,8 op 5 34  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.