Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Eukanuba volwassen droog hondenvoer groot ras kip

Eukanuba volwassen droog hondenvoer groot ras kip
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Was: €17,99
  • Prijs: €15,29 Niet op voorraad
  • U bespaart: €2,70 (15%)

15% korting !

Eukanuba volwassen droog hondenvoer groot ras kip is een complete voeding voor volwassen grote honden. Hoe werkt het Eukanuba volwassen droog hondenvoer groot ras kip is een complete... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Eukanuba volwassen droog hondenvoer groot ras kip is een complete voeding voor volwassen grote honden.

Hoe werkt het

Eukanuba volwassen droog hondenvoer groot ras kip is een complete uitgebalanceerde voeding die speciaal is afgestemd op de behoeften van grotere rassen. Deze formule met een uniek complex van vitaminen en voedingsstoffen is ontwikkeld om het welzijn van uw hond volledig te ondersteunen.

Vooral bij grotere rassen kunnen honden op latere leeftijd last krijgen van pijnlijke en stijve gewrichten. Daarom bevat deze voeding FlexMobility, een speciaal op de gewrichten afgestemd complex. Dankzij toevoeging van glucosamine en chondroïtine bevordert dit product de vervanging en versteviging van kraakbeen in de gewrichten.

De voeding is rijk aan antioxidanten, waaronder vitamine E, onderdeel van Eukanuba's unieke systematiek, ImmunoHealth, om het natuurlijke afweersysteem van uw hond te versterken. Daarnaast helpen omega-6 en omega-3-vetzuren om de vacht te laten glanzen en de huidbarrière te beschermen. Met rode biet als vezelbron draagt deze complete voeding bovendien bij aan een gezonde spijsvertering.

Belangrijkste voordelen

  • afgewogen voedingscomplex voor het algehele welzijn van uw hond
  • FlexMobility ondersteunt de gewrichten en remt ontstekingen 
  • glucosamine en chondroïtine herstellen en beschermen kraakbeen
  • antioxidanten versterken de natuurlijke afweer van uw hond
  • Omega-6 en omega-3-vetzuren houden de vacht glanzend en gezond 
  • natuurlijke vezelbronnen bevorderen de spijsvertering

Wanneer gebruikt u het

Honden van grote rassen kunnen wel wat extra's in hun voeding gebruiken. Ook al is uw huisdier nog zo fit, een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen en voedingsstoffen zal hem goed helpen als hij ouder wordt. Door zijn omvang en gewicht, en door het jarenlange rennen en spelen, hebben zijn gewrichten het zwaar te verduren. Een verrijkte formule kan ontstekingen helpen remmen en mobiliteitsproblemen in de toekomst helpen voorkomen.

Eukanuba is ontwikkeld als vervanging van de dagelijkse voeding van uw hond. Kijk in de voedingsrichtlijnen of uw hond de juiste hoeveelheid voeding krijgt voor zijn hoogte en gewicht. Houd tijdens het overstappen op Eukanuba zijn gewicht in de gaten en pas zonodig de dosering aan.

Recensies van klanten

4,8 op 5 20  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.