Your browser does not support JavaScript! FELIWAY Optimum startset | MedicAnimal.nl
Ga naar inhoud Ga naar navigatie
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
FELIWAY Optimum startset
FELIWAY Optimum startset
FELIWAY Optimum startset
Subtotaal
Al meer dan 20 jaar werkt het onderzoeksteam van FELIWAY® voortdurend aan het uitbreiden van hun expertise op het gebied van kattencommunicatie. Hun passie om te proberen nog beter te...  Lees meer

FELIWAY Optimum startset

1 flacon - 48ml
€34,49
Niet beschikbaar voor dit product
€34,49
€34,49
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Voorraadswaarschuwing
FELIWAY Optimum startset
FELIWAY Optimum startset
FELIWAY Optimum startset
Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en kies daarna voor welke producten u een voorraadswaarschuwing wil ontvangen.
Waarschuw mij als het product weer voorradig is.

Product details

Al meer dan 20 jaar werkt het onderzoeksteam van FELIWAY® voortdurend aan het uitbreiden van hun expertise op het gebied van kattencommunicatie. Hun passie om te proberen nog beter te worden in het spreken van ‘kat’ heeft geleid tot een spannende doorbraak. De ontdekking van een nieuw en uniek feromooncomplex bij katten, zorgt ervoor dat we vanaf nu, met behulp van FELIWAY® Optimum, katten beter dan ooit kunnen kalmeren en onze katten in hun eigen taal kunnen geruststellen.
 
FELIWAY® Optimum is een anti-stress product voor katten op feromonenbasis: het Feline Pheromone Complex. De ontdekking van dit nieuwe en unieke Feromonen Complex bij katten, zorgt ervoor dat we vanaf nu, met behulp van FELIWAY® Optimum, katten beter dan ooit kunnen kalmeren en onze katten in hun eigen taal kunnen geruststellen.
 
FELIWAY® Optimum helpt, door zijn verhoogde geruststelling, de meest voorkomende signalen van stress bij katten verminderen! Het geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel in de omgeving en zorgt voor harmonie tussen samenlevende katten. FELIWAY® Optimum is in te zetten bij ongewenst krabben, urine sproeien, verminderde eetlust, overmatige vachtverzorging, verstoppen (angst), conflicten tussen katten in huis en bij veranderingen in de omgeving, zoals verhuizen of de komst van een nieuw huisdier of baby.

Feline Pheromones analog Complex (FPHC) 2%
Isoparaffinic hydrocarbon 48ml

Klinisch bewezen en aanbevolen door dierenartsen

Kalmeert katten nu beter dan ooit! Werkt veilig en niet verdovend

Schroef de flacon op de verdamper en plug hem rechtop in het stopcontact stopcontact. De verdamper inpluggen in de ruimte waar de katten de meeste tijd doorbrengen. De Verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m² en dient continu aan te staan.

Let erop dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Dit kan de verdamping van het product verminderen en sporen achterlaten. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m rond de verdamper wordt aangeraden.

93% van de eigenaren merkt meer rust bij hun kat na 1 maand* bij gebruik van

Tevredenheid van katteneigenaren: 9,1/10 **

Referentie :
* Field Efficacy study: Ceva Sante Animale Internal report ST-CLT/D921/1909 (2020).
**Field Substitution study: Ceva Sante Animale Internal report CLT-D921-1804 (2018) 

Recensies van klanten

3 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.