Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Feliway Friends Navulling
Feliway Friends Navulling

Subtotaal
Subtotaal
of
Feliway Friends Navulling

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Feliway Friends hervulling is een klinisch bewezen product dat vechtpartijen vermindert tussen katten die samenleven onder één dak. Het komt vaak voor dat katten die in dezelfde omgeving...  Lees meer

Feliway Friends Navulling

€20,58
Niet beschikbaar voor dit product
€20,58
€20,58
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Feliway Friends hervulling is een klinisch bewezen product dat vechtpartijen vermindert tussen katten die samenleven onder één dak.

Het komt vaak voor dat katten die in dezelfde omgeving leven ruzie krijgen. Dit kan ongewenst gedrag veroorzaken, zoals vechten, sissen, grommen, spugen en het creëren van een gespannen sfeer. Soms kan het zo subtiel zijn als een kat die zich de hele tijd verbergt.

Feliway Vrienden helpt rust en kalmte brengen door een synthetische kopie van geruststellende katferomonen (CAP) vrij te geven die van nature worden geproduceerd door de moeder na de bevalling. Deze feromonen helpen om een rustige omgeving te creëren waarin katten zich veilig voelen en vermindert de spanningen tussen de katten in het huishouden.

De hervulling voor 30 dagen moet in combinatie met de verstuiver in een stopcontact worden geplaatst van de kamer waar de katten het merendeel van hun tijd doorbrengen. Het product moet worden gebruikt totdat het conflict stopt en de rust is weergekeerd.

Belangrijkste voordelen:

  • Het enige klinisch bewezen product dat conflicten en spanningen tussen katten in het huishouden verminderen of zelfs voorkomen.
  • Resultaten zichtbaar na één week
  • Bereik 50-70 m2
  • Gemakkelijk te gebruiken - geen dagelijks toediening vereist

Recensies van klanten

4,7 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.