Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Feliway Transport Spray

Feliway Transport Spray
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €24,29 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Feliway Transport Spray stelt uw kat op zijn/haar gemak bij een bezoek aan de dierenarts, op reis of vakantie gaat of bij andere transport momenten. U gebruikt Feliway Transport Spray in... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Feliway Transport Spray stelt uw kat op zijn/haar gemak bij een bezoek aan de dierenarts, op reis of vakantie gaat of bij andere transport momenten. U gebruikt Feliway Transport Spray in het reismandje en uw kat voelt zich gerust en veilig.

Bekijk ook Feliway Spray voor de 60ml variant.

Veel katten ervaren het als stressvol om weg van huis te zijn. Ze willen het reismandje niet in of beginnen te miauwen en/of speekselen. Feliway Transport Spray stelt uw kat op zijn of haar gemak door een kopie van een feromoon te verspreiden welk katten aanmaken wanneer zij zich prettig en veilig voelen in hun omgeving.

Feliway heeft alleen effect op katten (honden en andere dieren merken de aanwezigheid niet), is geur- en kleurloos en volledig veilig in en om het huishouden.

Indicaties

  • Reizen/transport
  • Krabben

Productvoordelen

  • Stelt uw kat op zijn/haar gemak
  • Geeft uw kat een veilig gevoel
  • Vermindert stress/angst gerelateerd gedrag

De Feliway Transport Spray is niet alleen voor op reis geschikt, het is ook geschikt om krabben te ontmoedigen. U gebruikt de spray hiervoor dagelijks rijkelijk gedurende minimaal 1 maand op de plek waar het ongewenste gedrag plaats vindt.

Waarschuwing
Gebruik Feliway Transport Spray niet direct op uw kat.

Voor situaties in huis zoals urine sproeien of markeren, spanning tussen katten onderling, verandering van omgeving (door verhuizing, verbouwing, een baby of een nieuw huisdier) gebruikt u de Feliway Verdamper.

Recensies van klanten

4,2 op 5 3  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.