Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Flexadin kauwtabletten

Flexadin kauwtabletten
  • Prijs: €44,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Flexadin bevat een unieke combinatie van werkzame stoffen die het kraakbeen kan ondersteunen. Glucosamine hydrochloride ondersteunt de uitscheiding van GAG (glycosaminoglycanen) door... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Flexadin bevat een unieke combinatie van werkzame stoffen die het kraakbeen kan ondersteunen. Glucosamine hydrochloride ondersteunt de uitscheiding van GAG (glycosaminoglycanen) door kraakbeencellen uit glucose. Chondroïtinesulfaat bindt aan collageen en geeft treksterkte en controle van het watergehalte. Mangaan is een noodzakelijke co-factor voor GAG en collageen-synthese en het vergemakkelijkt de verknoping van collageenvezels, die helpt om de trek-sterkte en flexibiliteit van de vezels te verbeteren. Harpagophytum procumbens (Duivelsklauw) is een uniek natuurlijk ingrediënt, dat uw huisdier een snelle verbetering van levenskwaliteit kan bieden bij de start van de toediening van Flexadin.

Recensies van klanten

4,2 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.