Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Flexi New Comfort Tape Hondenriem Small

Flexi New Comfort Tape Hondenriem Small
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €14,99 Op voorraad

Item:

De New Comfort-riem van Flexi is een modieuze hondenriem waarmee u uw hond aangelijnd houdt, terwijl hij ook lekker de ruimte krijgt om rond te snuffelen. De zachte handgreep ligt bij lange... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De New Comfort-riem van Flexi is een modieuze hondenriem waarmee u uw hond aangelijnd houdt, terwijl hij ook lekker de ruimte krijgt om rond te snuffelen. De zachte handgreep ligt bij lange wandelingen comfortabel in de hand en de riem wordt met de veilige musketonhaak aan de halsband of het harnas van uw hond vastgemaakt. De riem raakt niet snel in de knoop, omdat hij automatisch oprolt als u dichter bij uw hond komt.

De New Comfort-riemen van Flexi hebben een ‘remsysteem met korte stop’. U drukt de rem in en de riem zit tijdelijk vast. Handig voor als uw hond opeens een kat ziet rennen.

De poepzakjes, snoepjes of een lampje kunnen standaard mee op de avondwandeling met de Multibox en de Light van Flexi. Beide handige hulpjes kunt u aan de New Comfort klikken.

Belangrijkste kenmerken

  • Oprolbare riem van 5 m geschikt voor honden tot 12 kg
  • Zachte, ergonomische handgreep
  • Remsysteem met korte stop
  • Riem rolt automatisch op in de houder terwijl u naar uw hond loopt
  • Verchroomde musketonhaak.

Recensies van klanten

1,5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.