Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Flexi Giant XL hondenlijn
Flexi Giant XL hondenlijn

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Flexi Giant XL hondenlijn
Flexi Giant XL hondenlijn

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
U voegt toe:
Flexi Giant XL hondenlijn
Flexi Giant XL hondenlijn

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
 eindigend 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
Flexi Giant XL hondenlijn
Flexi Giant XL hondenlijn

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
Flexi Giant XL hondenlijn

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Houd uw grote hond in bedwang met de rollijn van Flexi Giant XL. Hoe werkt het Het ontwerp van deze rollijn oogt fraai en is prettig in gebruik. Dat maakt hem uitermate geschikt om uw grote...  Lees meer

Flexi Giant XL hondenlijn

8 M, Black/Neon
€45,31
Niet beschikbaar voor dit product
€45,31
€45,31
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Houd uw grote hond in bedwang met de rollijn van Flexi Giant XL.

Hoe werkt het

Het ontwerp van deze rollijn oogt fraai en is prettig in gebruik. Dat maakt hem uitermate geschikt om uw grote hond tijdens lange wandelingen door bossen, over weilanden en in drukke straten achter te houden. De uiterst sterke constructie zorgt ervoor dat u de overhand houdt, zelfs als uw hond hard trekt. De rollijn is vooral effectief als u hem combineert met een tuig. De lijn rekt uit tot 8 meter, zodat uw hond op rustige plekken voldoende ruimte krijgt, en kan snel worden ingerold als u andere dieren of gevaren tegenkomt. De lijn is geschikt voor honden van 50 kilo of meer.

Belangrijkste voordelen

  • Uiterst sterk ontwerp
  • Speciaal ontwikkeld voor grote en zeer grote honden van meer dan 50 kilo 
  • Rekt uit tot 8 meter
  • Biedt uw hond veiligheid en vrijheid
  • Compatibel met andere accessoires van Flexi
  • Soepel, betrouwbaar en gemakkelijk aanpasbaar rolsysteem

Wanneer gebruikt u hem

Als u een grote hond hebt, kan uitlaten soms een uitdaging zijn. Zeer grote rassen als sint-bernards en sterke honden als Siberische husky's kunnen hard trekken, wat een wandeling voor jullie allebei stressvol en vermoeiend maakt. Met deze rollijn houdt u de controle. In een dichtbebouwde omgeving kunt u onderweg talloze gevaren voor uw hond tegenkomen. Een landelijke omgeving brengt zijn eigen problemen met zich mee, zoals andere nieuwsgierige honden en loslopend (pluim)vee.  Rol gewoon de lijn op om uw hond dichtbij, en bij onverwachte zaken vandaan, te houden. De lijn leent zich uitstekend voor wandelingen op het platteland, want dan kunt u uw hond aangelijnd een flink eind laten snuffelen. Het is vooral belangrijk dat uw grote hond leert eenvoudige opdrachten te gehoorzamen, zodat u de controle houdt als u onder de mensen bent. Als u een jonge of nieuwe hond moet africhten, begin dan met de basisopdrachten: achter, zit en blijf. Vraag uw dierenarts om raad als uw hond moeite heeft met leren.

Recensies van klanten

3,2 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.