Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Flexi Vario Multibox
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €5,99 Op voorraad

Item:

De Flexi Vario Multibox is gemakkelijk aan het handvat van uw Flexi Vario hondenriem te schuiven en biedt ruimte voor hondensnoepjes en afvalzakjes. Hoe werkt het Deze koker is verkrijgbaar... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De Flexi Vario Multibox is gemakkelijk aan het handvat van uw Flexi Vario hondenriem te schuiven en biedt ruimte voor hondensnoepjes en afvalzakjes.

Hoe werkt het

Deze koker is verkrijgbaar in zes aantrekkelijke kleuren en kan heel gemakkelijk op het handvat van uw Flexi Vario rollijn geschoven worden. Hij biedt ruimte voor alles wat u zoal tijdens het uitlaten nodig hebt. Hiermee behoren koekkruimels of afvalzakjes in uw jaszak definitief tot het verleden. De koker heeft twee deksels en is gemakkelijk bij te vullen. Bovendien kunt u er snel een snoepje uithalen als uw hond tijdens een lange wandeling een beloning heeft verdiend. 

De koker kan ook worden gebruikt om afvalzakjes in te bewaren, en via een opening aan de zijkant kunt u er gemakkelijk één zakje tegelijk uit trekken. De Multibox past op het handvat van de volgende Vario rollijnen in de maten S, M en L: Design, New Comfort, New Classic, Neon en standaard.

Belangrijkste voordelen

  • Opslagmogelijkheid voor snoepjes onderweg of afvalzakjes 
  • Gemakkelijk aan de onderkant van het handvat te schuiven
  • Heeft aan weerszijden een deksel voor meer gebruiksgemak
  • Via een zijopening trekt u er gemakkelijk één zakje tegelijk uit
  • Is geschikt voor alle standaardmaten afvalzakjes 
  • Past op het handvat van de Vario New Classic, New Comfort, Design en Neon in de maten S, M en L
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren

Wanneer gebruikt u het

Of u nu een lange natuurwandeling maakt of een rondje door de buurt loopt, het is altijd handig om voldoende afvalzakjes mee te nemen om achter uw hond op te ruimen. En als u uw hond aan het trainen bent, is het wel zo prettig snoepjes bij u te hebben om uw hond te belonen als hij netjes aan de voet loopt of zich sociaal gedraagt met andere dieren. Schuif gewoon de Multibox aan de achterkant van het handvat van de rollijn en u hebt altijd een snoepje of zakje bij de hand, ook al ging u met haast de deur uit.

Recensies van klanten

Sorry maar er zijn geen beoordelingen van dit product.
Wees de eerste om een beoordeling te schrijven