Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Furminator voor knaagdieren

Furminator voor knaagdieren
  • Prijs: €29,99 Op voorraad

Item:

De FURminator Deluxe voor knaagdieren is speciaal bedoeld om de vacht te onderhouden van kleine dieren zoals konijnen en fretten.  Deze beestjes slikken vaak haren in als ze zichzelf... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De FURminator Deluxe voor knaagdieren is speciaal bedoeld om de vacht te onderhouden van kleine dieren zoals konijnen en fretten. 

Deze beestjes slikken vaak haren in als ze zichzelf wassen. Deze tool helpt haarbellen en darmproblemen te voorkomen door de kleine losse haren te vewijderen, zodat uw konijn of fret deze niet inslikken. 

De FURminator Deluxe komt in verschillende maten en is dus geschikt voor verschillende typen dieren. De kam van de Furminator is ook in dit geval aangepast aan de grootte van het beestje om vachtverzorging te vergemakkeijken. Bij het ontwikkelen hiervan is er bovendien rekening gehouden met de gevoelige huid van kleine dieren. 

Productvoordelen
- Voorkomt de vorming van levensbedreigende haarballen
- Effectief in het verwijderen van losse haartjes
- Gepatenteerde technologieën

Klik hier voor een totaaloverzicht van onze FURminator producten.

Recensies van klanten

5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Twijfelen
    Ik heb mijn bestelling vaandag net ontvangt; 1.protexin pro-fibre pellets 2.entrodex probiotic 3.furminator voor konijn. Ik wou graag zeggen dat de derde product, de furminator voor konijn, hoewel dat het een ongeopende verpakking is en helemaal geen deel van de apparaat beschadig is, alleen maar zwarte plekjes hier en daar en de "stainless stell" teeth oppervlak zit allemaal met krassen. Toch persoonlijk vind ik de furminator door iemand DEFINITIEF al gebruikt. Ik vertrouw het helemaal dat de furminator "authentiek" is. Maar ik twijfel me een beetje... Ik ben niet van plan om dit product terug sturen, dat kost wat geld bij. Ik hoop het gewoon dat de apparaat werkt zoals het is. Alvast bedankt voor de service, die vind ik in ieder geval tof :)
    lionheadbunny - 12 november 2014