Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Golden Grey Master kattenbakvulling

Golden Grey Master kattenbakvulling
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €12,99 Op voorraad

Item:

Golden Grey Master is een hoog-absorberende, natuurlijke kattenbakvulling met klontvormende eigenschappen, waardoor uitscheppen van de kattenbak een eenvoudig klusje wordt. Hoe werkt het... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Golden Grey Master is een hoog-absorberende, natuurlijke kattenbakvulling met klontvormende eigenschappen, waardoor uitscheppen van de kattenbak een eenvoudig klusje wordt.

Hoe werkt het

Deze kattenbakvulling is speciaal ontwikkeld om tot wel 380 procent aan vocht op te nemen. De korrels zijn gemaakt van natuurlijk bentoniet en bevatten daarnaast silica voor absorptie. Zodra het in contact komt met vocht vormt deze kattenbakvulling klonten, die u er gemakkelijk uitschept en weggooit. Zo houdt u steeds een schone kattenbak. Dankzij deze eigenschap is het gebruik van deze vulling milieuvriendelijker dan gewone kattenbakvulling, aangezien u niet de hele inhoud van de kattenbak hoeft weg te gooien nadat uw huisdier zijn behoefte heeft gedaan. Nare geurtjes worden voorkomen door de frisse babypoedergeur van de vulling.

Belangrijkste voordelen

  • Vormt snel klonten zodat gebruikte steentjes makkelijk worden verwijderd
  • Gemaakt van natuurlijk bentoniet met 3 procent silica
  • Kan 380 procent aan vocht opnemen
  • Fijne textuur die weinig stuift
  • Met de frisse geur van talkpoeder
  • Geschikt voor huishoudens met meerdere katten
  • Klonten verwijderen en klaar, dus zuinig in gebruik

Wanneer gebruikt u het

Binnenkatten hebben behoefte aan een kattenbak zodat ze zonder zorgen naar het toilet kunnen. Sommige huisdieren zijn er gevoelig voor als hun kattenbak vochtig is; zij gaan dan niet graag meer op de bak. Als u meerdere katten heeft, kan dit een probleem vormen: als de eerste kat net is geweest, zal de tweede niet op een natte kattenbak willen gaan en een ander plekje in huis zoeken om zijn behoefte te doen. Een kattenbakvulling die sterk absorberend is, kan dit probleem oplossen.

Het ophouden van urine - en de stress die daarbij komt kijken - kan tot blaasontsteking leiden. Blaasontsteking bij katten vereist medisch ingrijpen. Mocht uw kat vaker dan gewoonlijk naar de kattenbak gaan maar weinig plassen, of plassen op plaatsen waar hij normaliter nooit plast (buiten de bak), dan kan dit wijzen op een blaasontsteking. Neem in dat geval meteen contact op met uw dierenarts.

Recensies van klanten

4,6 op 5 8  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.