Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hills Adult Optimal Care (Blikjes) voor katten

Hills Adult Optimal Care (Blikjes) voor katten
  • Prijs: €18,99 Niet op voorraad

Hill's Science Plan Adult Optimal Care is speciaal ontwikkeld om volwassen katten (1-6 jaar) te voorzien in alle benodigde voedingsbehoeften en zo een optimale gezondheid te ondersteunen.... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Hill's Science Plan Adult Optimal Care is speciaal ontwikkeld om volwassen katten (1-6 jaar) te voorzien in alle benodigde voedingsbehoeften en zo een optimale gezondheid te ondersteunen.

Productvoordelen

  • Bevorderd een gezond immuunsysteem
  • Extra ondersteuning van de spijsvertering
  • Behoud van gezonde organen
  • Heerlijk van smaak

Bevorderd een gezond immuunsysteem
Hill's Adult Optimal Care helpt het immuunsysteem gezond te houden. Een wetenschappelijk bewezen anti-oxidantenformule beschermt de lichaamscellen van uw kat tegen vrije radicalen. Deze vrije radicalen veroorzaken celveroudering, weefselbeschadiging en eventuele ziekten. De extra toegevoegde anti-oxidanten gaan dit tegen en ondersteunen de natuurlijke afweer van uw kat.

Extra ondersteuning van de spijsvertering
Science Plan Optimal Care bevordert de gezondheid van de stoelgang. De gebruikte ingrediënten combinaties zorgen voor een betere vertering en minder belasting waardoor de spijsvertering extra wordt geholpen.  

Behoud van gezonde organen
Dit kattenvoer van Hill's zorgt via een speciaal uitgebalanceerd mineralengehalte voor ondersteuning van de gezondheid van alle vitale organen van uw kat.  

Heerlijk van smaak
Door exclusief gebruik van kwalitatief hoogstaande ingrediënten te combineren met geavanceerde bereidingstechnieken garandeert Hill's dat iedere kat de smaak van Adult Optimal Care lekker zal vinden.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook ons overig Hill's Science Plan Feline assortiment voor katten.

 


Recensies van klanten

4,8 op 5 6  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.