Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hill's Ideal Balance natvoer voor volwassen honden

Hill's Ideal Balance natvoer voor volwassen honden
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: Niet op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Hill's Ideal Balance natvoer voor volwassen honden is beschikbaar in drie verrukkelijke smaken die allemaal vol zitten met goede, voedzame ingrediënten. Hoe werkt het Elk van de drie... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Hill's Ideal Balance natvoer voor volwassen honden is beschikbaar in drie verrukkelijke smaken die allemaal vol zitten met goede, voedzame ingrediënten.

Hoe werkt het

Elk van de drie recepten is zo samengesteld dat het een bron van proteïnen bevat (kip, zalm of lam) en een combinatie van groenten voor een uitgebalanceerd geheel aan vitaminen en mineralen. Varkensvlees is toegevoegd als een tweede proteïnebron. Uw hond zal dus altijd voldoende energie hebben voor een lekker lange wandeling. Zilvervliesrijst en erwtenvezels zorgen voor voldoende vezels om het darmstelsel gezond te houden.

Omdat er alleen natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, is iedere maaltijd optimaal samengesteld qua voedingsstoffen. Daarbij verkleinen natuurlijke ingrediënten de kans op maagproblemen of allergische reacties. Omdat er geen granen zijn toegevoegd, kan dit voer ook gegeten worden door honden met een glutenallergie.

Belangrijkste voordelen

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende smaken
  • Natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit
  • Hoog vezelgehalte
  • Uitgebalanceerde samenstelling van vitamines en mineralen
  • Alles wat uw hond nodig heeft voor een gezond leven

Wanneer gebruikt u het

Door de smaken die u uw hond voorzet regelmatig af te wisselen, zal hij met meer enthousiasme eten. Daarbij kunt u ervoor zorgen dat hij op die manier alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. De verschillende proteïnebronnen in dit voer hebben elk hun eigen voordelen: lam en kip vormen het hoofdbestanddeel van het natuurlijke dieet van uw huisdier, terwijl zalm op natuurlijke wijze gezonde visolie aan zijn dieet toevoegt.

Met een volledig voer als dit weet u zeker dat u uw huisdier alles geeft wat hij nodig heeft. Het is niet nodig om aanvullend voer zoals hondenkoekjes te gebruiken.

Overleg altijd met uw dierenarts voor u de voeding van uw huisdier verandert, zeker in het geval van aanwezige kwalen of voedselallergieën.

Recensies van klanten

3,5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.