Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hills Mature 7+ Light (Kip) voor katten

Hills Mature 7+ Light (Kip) voor katten
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €18,49 Op voorraad

Item:

Hill's Science Plan Feline Adult Light is een compleet droogvoer dat katten helpt het ideale gewicht te behouden. Hoe werkt het De formule van Hill's Science Plan Feline Adult Light is... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Hill's Science Plan Feline Adult Light is een compleet droogvoer dat katten helpt het ideale gewicht te behouden.

Hoe werkt het

De formule van Hill's Science Plan Feline Adult Light is speciaal ontwikkeld voor katten die snel aankomen. Het biedt uw huisdier een gebalanceerde mix voedingsstoffen en vitaminen om hem op een gezond gewicht te houden.

Het hoge vezelgehalte van deze droogvoermix helpt de honger tussen maaltijden te bedwingen. Zo hoeft uw kat niet op voedsel te jagen, of het te stelen, nadat hij gevoerd is. Het bevat 20% minder calorieën en 55% minder vet dan gewoon kattenvoer. Het is dus ideaal voor huisdieren die op een streng dieet zijn.

Antioxidanten en toegevoegde vitamine E en vitamine C helpen tegen vrije radicalen in het lichaam van uw kat, en helpen zo ziekte te voorkomen. Ze ondersteunen ook een gezonde werking van de nieren. Toegevoegde L-carnitine helpt uw kat vet om te zetten in energie. Perfect voor katten die niet zo actief zijn of  mobiliteitsproblemen hebben.

Belangrijkste voordelen

  • compleet droogvoer om het gewicht van uw kat op peil te houden
  • bevat 20% minder calorieën en 55% minder vet dan gewoon kattenvoer
  • hoog vezelgehalte voorkomt dat uw kat op zoek gaat naar lekkers
  • vitamine C en vitamine E ondersteunen gezonde nierwerking
  • antioxidanten helpen ziekte voorkomen
  • L-carnitine help vet omzetten in energie

Wanneer gebruikt u het

Overgewicht kan voor uw kat ernstige gezondheidsproblemen opleveren. Het is slecht voor het hart, en vergroot de druk op gewrichten, wat kan leiden tot mobiliteitsproblemen. Hill's Science Plan is ontwikkeld om het gewone voer van uw kat te vervangen, om ze te helpen af te vallen en om hun doelgewicht te behouden.

U kunt uw kat helpen afvallen door hem aan te moedigen actiever te worden. Haal een nieuw speeltje, en laat ze eens flink rennen. Als u een buitenkat heeft, moedig hem dan aan meer tijd buiten door te brengen.

Recensies van klanten

4,8 op 5 13  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.