Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hills Mature 7+ Medium Active Longevity (Kip) voor honden

Hills Mature 7+ Medium Active Longevity (Kip) voor honden
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €19,99 Op voorraad

Hill’s Science Plan Canine Active Longevity Mature/Adult 7+ Medium helpt de gewrichten van uw hond gezond te houden. Hoe werkt het Hill’s Science Plan Canine Active Longevity Mature/Adult... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Hill’s Science Plan Canine Active Longevity Mature/Adult 7+ Medium helpt de gewrichten van uw hond gezond te houden.

Hoe werkt het

Hill’s Science Plan Canine Active Longevity Mature/Adult 7+ Medium is een compleet hondenvoer met een speciaal ontwikkelde mix van voedingsstoffen om uw hond vanbinnen en vanbuiten te beschermen. 

Het is perfect voor oudere honden met slechte gewrichten. Jarenlang stoeien kan ertoe leiden dat de gewrichten ontstoken raken en het kraakbeen verslijt. Een mix van glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke ingrediënten remt de ontstekingen en helpt het kraakbeen herstellen.

Deze mix ondersteunt niet alleen de gewrichten, maar biedt ook een gebalanceerde hoeveelheid natrium en fosfor, om de vitale organen van uw hond gezond te houden. De uiterst verteerbare ingrediënten zorgen ervoor dat uw huisdier de maximale hoeveelheid voedingsstoffen opneemt.

Belangrijkste voordelen

  • een complete mix om de gewrichten van uw hond te ondersteunen
  • glucosamine en chondroïtine remmen ontsteking en helpen kraakbeenherstel
  • een natrium- en fosforbalans om de vitale organen gezond te houden
  • uiterst verteerbare ingrediënten voor maximale opname

Wanneer gebruikt u het

Jarenlang rennen, springen en spelen kunnen het nodige eisen van de gewrichten van uw huisdier. Als ze ouder worden kan het kraakbeen slijten en ontstoken raken, waardoor het moeilijk wordt om pijnvrij te lopen en te spelen.

Als uw huisdier moeite heeft met springen of traplopen, niet meer zo veel wil spelen of bewegen als vroeger, of pijn lijkt te hebben aan de ledematen, kan dit een teken zijn van mobiliteitsproblemen. Herkent u deze symptomen? Breng uw huisdier zo snel mogelijk naar de dierenarts voor een controle.

Dit complete voer kan levenslang het gewone hondenvoer vervangen. Raadpleeg de instructies voor de portiegrootte die past bij het gewicht en ras van uw hond. Houd de eerste paar weken zijn reactie in de gaten. 

Recensies van klanten

4,8 op 5 21  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.