Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hill's Prescription Diet Feline k/d

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Hill's Prescription Diet Feline K/D is klinisch ontwikkeld en getest en bevordert de levensverwachting en kwaliteit van leven van katten met een nieraandoening.  Hoe werkt het Dit voer is...  Lees meer

Hill's Prescription Diet Feline k/d

Krijg 5% korting met elke herhaalbestelling!
Hoeveelheid
chevron
€40,69
€10,87 / kg
Bespaar  5%
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€42,83
€11,44 / kg

Product details

Hill's Prescription Diet Feline K/D is klinisch ontwikkeld en getest en bevordert de levensverwachting en kwaliteit van leven van katten met een nieraandoening.

 Hoe werkt het

Dit voer is zeer zorgvuldig samengesteld om uw kat te ondersteunen en de klachten van zijn nierprobleem te verlichten. Doordat er slechts kleine hoeveelheden hoogwaardige proteïnen aanwezig zijn, kan het nierstelsel van uw kat dit voedsel afbreken zonder dat er grote hoeveelheden schadelijke gifstoffen vrijkomen. Om verdere belasting van de nieren te voorkomen, zijn antioxidanten toegevoegd om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren en het immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij het lage fosforgehalte wordt de belasting op de nieren nog verder verlaagd. Omdat een hoge bloeddruk nierproblemen verergert, is ook het zoutgehalte in dit voedsel laag gehouden.

 Belangrijkste voordelen

 • een laag proteïnegehalte zorgt voor minder toxines in de nieren
 • antioxidanten neutraliseren vrije radicalen, zodat die de toch al beschadigde nieren niet verder kunnen belasten
 • minder zout houdt de bloeddruk laag
 •  voldoende smaak verleidt ook katten met weinig eetlust tot eten

 Wanneer gebruikt u het

Bij een gezonde nierfunctie verwijderen de nieren afvalstoffen uit het bloed en wordt daardoor een goede balans aan vitaminen en mineralen in het lichaam behouden. Nierschade heeft dan ook ernstige gevolgen. Het is erg belangrijk dat u meteen naar de dierenarts gaat als u nierproblemen vermoedt bij uw kat. Nierziekten komen vaker voor bij oudere katten. Ze kunnen echter ook voorkomen bij jongere dieren, waar ze vaak een gevolg zijn van het inslikken van schadelijke stoffen, zoals antivries.

 De meest voorkomende symptomen van een nierziekte zijn veel drinken of plassen, verlies van eetlust en misselijkheid, evenals gewichtsverlies en diarree. Als er door uw dierenarts een nierziekte geconstateerd wordt, zijn er verschillende behandelingen mogelijk: via een infuus vocht toedienen, medicatie of een speciaal dieet.

 Omdat dieetvoer speciaal is samengesteld voor huisdieren met speciale voedingsbehoeften, raden we aan dit alleen te gebruiken als het door uw dierenarts aanbevolen is. Raadpleeg uw dierenarts voor meer informatie over Hill's Prescription Diet Feline K/D.

 

 

Recensies van klanten

4,6 op 5 165  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Prima voer!
  Mijn kat heeft al vrij lang nierfalen. Heb de brokjes van dit merk en geef haar vlees met water voor extra vocht en het gaat super goed met haar!
  Miriam - 12 maart 2016
 • Lekkere brokjes
  Prima product. Mijn kat vindt de brokjes heel lekker.
  Loesje - 19 maart 2015
 • Enige voedsel wat mij kater eet met chronisch nierfalen
  Bij mijn kater is chronisch nierfalen geconstateerd. Na en aantal dagen aan het infuus gelegen te hebben, moest hij voorgeschreven voedsel eten. Mijn kater is erg kieskeurig en na verschillende merken geprobeerd en ook natvoer bleek Hills droogvoer de oplossing. Nu een jaar later eet hij nog steeds heerlijk deze brokken :-) een gelukkige baas!!
  Rocky - 11 maart 2015
 • Brokken die onze kieskauwer graag eet
  Na ruim een jaar Royal canin dieetbrokken geprobeerd te hebben met zeer veel succes op deze overgestapt. Nu eet ze weer met smaak brokken
  Jeanne63 - 27 februari 2015