Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Hill's Prescription Diet Feline k/d
Hill's Prescription Diet Feline k/d

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Hill's Prescription Diet Feline k/d
Hill's Prescription Diet Feline k/d

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
U voegt toe:
Hill's Prescription Diet Feline k/d
Hill's Prescription Diet Feline k/d

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
text.account.new.upcoming.orders.payment.brand. 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
Hill's Prescription Diet Feline k/d
Hill's Prescription Diet Feline k/d

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
Hill's Prescription Diet Feline k/d

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Hill's Prescription Diet Feline K/D is klinisch ontwikkeld en getest en bevordert de levensverwachting en kwaliteit van leven van katten met een nieraandoening.  Hoe werkt het Dit voer is...  Lees meer

Hill's Prescription Diet Feline k/d

€43,85
€8,77 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€43,85
€41,66
€8,33 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Hill's Prescription Diet Feline K/D is klinisch ontwikkeld en getest en bevordert de levensverwachting en kwaliteit van leven van katten met een nieraandoening.

 Hoe werkt het

Dit voer is zeer zorgvuldig samengesteld om uw kat te ondersteunen en de klachten van zijn nierprobleem te verlichten. Doordat er slechts kleine hoeveelheden hoogwaardige proteïnen aanwezig zijn, kan het nierstelsel van uw kat dit voedsel afbreken zonder dat er grote hoeveelheden schadelijke gifstoffen vrijkomen. Om verdere belasting van de nieren te voorkomen, zijn antioxidanten toegevoegd om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren en het immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij het lage fosforgehalte wordt de belasting op de nieren nog verder verlaagd. Omdat een hoge bloeddruk nierproblemen verergert, is ook het zoutgehalte in dit voedsel laag gehouden.

 Belangrijkste voordelen

 • een laag proteïnegehalte zorgt voor minder toxines in de nieren
 • antioxidanten neutraliseren vrije radicalen, zodat die de toch al beschadigde nieren niet verder kunnen belasten
 • minder zout houdt de bloeddruk laag
 •  voldoende smaak verleidt ook katten met weinig eetlust tot eten

 Wanneer gebruikt u het

Bij een gezonde nierfunctie verwijderen de nieren afvalstoffen uit het bloed en wordt daardoor een goede balans aan vitaminen en mineralen in het lichaam behouden. Nierschade heeft dan ook ernstige gevolgen. Het is erg belangrijk dat u meteen naar de dierenarts gaat als u nierproblemen vermoedt bij uw kat. Nierziekten komen vaker voor bij oudere katten. Ze kunnen echter ook voorkomen bij jongere dieren, waar ze vaak een gevolg zijn van het inslikken van schadelijke stoffen, zoals antivries.

 De meest voorkomende symptomen van een nierziekte zijn veel drinken of plassen, verlies van eetlust en misselijkheid, evenals gewichtsverlies en diarree. Als er door uw dierenarts een nierziekte geconstateerd wordt, zijn er verschillende behandelingen mogelijk: via een infuus vocht toedienen, medicatie of een speciaal dieet.

 Omdat dieetvoer speciaal is samengesteld voor huisdieren met speciale voedingsbehoeften, raden we aan dit alleen te gebruiken als het door uw dierenarts aanbevolen is. Raadpleeg uw dierenarts voor meer informatie over Hill's Prescription Diet Feline K/D.

 

 

Recensies van klanten

4,6 op 5 169  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Zij eten het al jaren
  Eén van mij katten moest dit voer van de dierenarts, zij mogen het allemaal en zij eten er al jaren met plezier van en zijn kerngezond. Een aanrader .
  Erik - 9 november 2020
 • Prima voer!
  Mijn kat heeft al vrij lang nierfalen. Heb de brokjes van dit merk en geef haar vlees met water voor extra vocht en het gaat super goed met haar!
  Miriam - 12 maart 2016
 • Lekkere brokjes
  Prima product. Mijn kat vindt de brokjes heel lekker.
  Loesje - 19 maart 2015
 • Enige voedsel wat mij kater eet met chronisch nierfalen
  Bij mijn kater is chronisch nierfalen geconstateerd. Na en aantal dagen aan het infuus gelegen te hebben, moest hij voorgeschreven voedsel eten. Mijn kater is erg kieskeurig en na verschillende merken geprobeerd en ook natvoer bleek Hills droogvoer de oplossing. Nu een jaar later eet hij nog steeds heerlijk deze brokken :-) een gelukkige baas!!
  Rocky - 11 maart 2015
 • Brokken die onze kieskauwer graag eet
  Na ruim een jaar Royal canin dieetbrokken geprobeerd te hebben met zeer veel succes op deze overgestapt. Nu eet ze weer met smaak brokken
  Jeanne63 - 27 februari 2015