Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hills Prescription Diet z/d voor honden

Hills Prescription Diet z/d voor honden
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €35,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Hill's  Prescription Diet Canine z/d is een volledig hypoallergeen hondenvoer. Hoe werkt het Hill's Prescription Diet Canine z/d is een droge hondenvoermix die helpt allergieën in bedwang... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Hill's  Prescription Diet Canine z/d is een volledig hypoallergeen hondenvoer.

Hoe werkt het

Hill's Prescription Diet Canine z/d is een droge hondenvoermix die helpt allergieën in bedwang te houden. Omdat het gemaakt is van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, komt uw hond niet in contact met de gebruikelijke veroorzakers van voedselintoleranties. Het eiwit in dit hondenvoer komt uit een unieke gehydrolyseerde kipformule. Zeer gehydrolyseerd eiwit wordt in kleinere deeltjes opgebroken zodat het immuunsysteem van uw huisdier ze niet opmerkt. Kleinere deeltjes zijn ook makkelijker voor uw hond om te verteren, waardoor hij de maximale hoeveelheid voedingsstoffen opneemt.

Deze droge mix is rijk aan essentiële vetzuren die belangrijk zijn voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Deze zouden anders droog en geïrriteerd kunnen worden door allergische reacties. De natuurlijk voorkomende antioxidanten helpen uw hond bij het bestrijden van ziekte als hun immuunsysteem verlaagd is door intoleranties. 

Belangrijkste voordelen

 • volledig hypoallergeen droogvoer
 • geheel natuurlijke ingrediënten voorkomen contact met veelvoorkomende oorzaken van allergieën 
 • gehydrolyseerd eiwit wordt niet opgemerkt door het immuunsysteem van uw hond
 • vetzuren herstellen de conditie van de huid en vacht
 • antioxidanten houden het immuunsysteem sterk

Wanneer gebruikt u het

Het is niet moeilijk te zien of uw huisdier last heeft van allergieën. Huisdieren kunnen dan lusteloos worden, overgeven of last krijgen van diarree. Als u denkt dat uw hond een intolerantie heeft voor zijn eten, breng hem dan naar de dierenarts voor een volledige diagnose.

Hill's Prescription kan het gewone hondenvoer vervangen voor de rest van zijn leven. Hanteer een proefperiode van drie tot acht weken voordat u overstapt en volg de voedingsrichtlijnen die passen bij het formaat en ras van uw hond. Als hij nog steeds symptomen heeft van intoleranties, breng hem dan zo snel mogelijk naar de dierenarts.

Recensies van klanten

4,7 op 5 172  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Hill's Prescription Diet Canine z/d
  onze hond heeft een voedselallergie en op deze brokken doet hij het goed.
  Jos - 21 februari 2019
 • Hills z/d super brok
  Onze hond Sem kreeg last van ernstige huidproblemen, haaruitval,schilfers veel jeuk en zelfs olifantenhuid. Gepaard met ontstoken oren. We zijn toen met hem naar de dierenarts gegaan en daar kreeg hij prednison voorgeschreven. Dit gaf na weken geen herstel. Op advies van een collega naar een andere dierenarts in Duitsland gegaan. Deze constateerde na enig onderzoek meteen voedselallergie!! Hij raadde ons aan met Hills te beginnen. Dit had na een week al succes. Sem krijg nu al een jaar of zes de Hills brokken. Hij is geheel hersteld, heeft weer een mooie glanzende huid en is ondanks zijn leeftijd van 13 jaar nog heel levenslustig. Kortom wij zijn superblij met Hills!!!!
  G.Kempers. - 12 april 2018
 • Hilss z/d een super brok voor onze allergische hond
  Onze hond heeft een voedsel allergie waardoor hij hotspots kreeg. Met deze brok zijn alle problemen opgelost. Via medic animal word je bestelling aan huis afgeleverd voor een vele lagere prijs dan bij de dierenarts.
  J. S. - 12 december 2016
 • Z/D een opluchting voor onze hond.
  Onze hond bleek alergisch voor divers voer. Van start gegaan met Z/D als eliminatidieet. Uiteindelijk gekozen hierbij te blijven omdat dit voor hem het beste werkt. Via Medic Animal wordt het snel thuisbezorgd.
  Caroilne Termaat - 6 november 2016
 • Hills-Presciption-Diet-z-d.
  Onze Duits Herder eet al 2 jaar dit dieetvoer tot onze tevredenheid. Makkelijk te bestellen bij Medicanimal.nl en snel geregeld. Wij zijn hierover zeer tevreden.
  B. Konings - 11 juni 2016