Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Hill's Science Plan Canine Small & Mini Mature Adult Light Kip
Hill's Science Plan Canine Small & Mini Mature Adult Light Kip

Subtotaal
Subtotaal
of
Hill's Science Plan Canine Small & Mini Mature Adult Light Kip

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Droogvoer met kip voor kleine honden die caloriearme voeding nodig hebben. Speciaal ontworpen kleine brokgrootte, met L-carnitine om een gezond gewicht, goede beweging van gewrichten en de...  Lees meer

Hill's Science Plan Canine Small & Mini Mature Adult Light Kip

2.5kg - Chicken
€15,65
Niet beschikbaar voor dit product
€15,65
€14,09
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Droogvoer met kip voor kleine honden die caloriearme voeding nodig hebben. Speciaal ontworpen kleine brokgrootte, met L-carnitine om een gezond gewicht, goede beweging van gewrichten en de hartfunctie te bevorderen.
Kleine honden kunnen nog steeds een grote eetlust hebben, dus voor oudere kleine honden die minder actief zijn, is er HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Light Mature Adult (met Kip). Dit hondenvoer is voeding op maat voor minder actieve oudere volwassen honden van kleine en mini rassen die caloriearm voedsel nodig hebben om een gezond gewicht en levensstijl te behouden. Dit lichte voer voor kleine honden, speciaal gemaakt met kleine brokjes, bevat L-carnitine om een gezond gewicht, beweging van de gewrichten en hartfunctie te bevorderen. Het eiwit van hoge kwaliteit ondersteunt spieronderhoud, terwijl natuurlijke vezels uw kleine hond voldaan houden tussen de maaltijden. Dit premium hondenvoer gebruikt omega 6-vetzuren en vitamine E om de huid en vacht van je kleine hond te voeden, terwijl een speciale antioxidantenmix een sterke immuniteit voor een levenslange gezondheid bevordert. Er zitten nog meer verbeteringen achter de nieuwe look van SCIENCE PLAN. Sommige van onze producten hebben ook nieuwe namen, nieuwe brokvormen en nieuwe formules.

Ingrediënten

SAMENSTELLING: Maïs, tarwe, kippen- en kalkoenenmeel, cellulose, erwtenzemelenmeel, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, dierlijk vet, lijnzaad, plantaardige olie, mineralen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), gehydrolyseerde schelp van schaaldieren (bron van glucosamine).

Recensies van klanten

4,5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.